zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Bus importeur Kjellberg lasoplossingen


Zwolle, 1 mei 2017
Bus Industrial Tools, met het hoofdkantoor in Zwolle, heeft het importeurschap voor Nederland weten te bemachtigen van Kjellberg lasoplossingen.

Kjellberg levert producten en technologieën voor thermisch snijden, verbinden en oplassen van materialen. Dit omvat hoofdzakelijk apparatuur en toevoegmaterialen voor de las- en plasmasnijtechniek. Bus Industrial Tools heeft in Nederland de exclusiviteit voor InFocus high-performing Tig technologieën, onder poederdek lasapparatuur (SAW) en plasma poeder oplassen.

 

Toepassingen

InFocus is een hoogwaardige TIG technologie. De precisie en betrouwbaarheid maken het lasproces InFocus bijzonder geschikt voor automatische toepassingen in combinatie met lineaire assen, robots en andere leidende systemen. Bijna alle staalsoorten, non-ferro en gegalvaniseerde materialen kunnen worden gelast in één laag met of zonder toevoegmateriaal; bijvoorbeeld CrNi-staalsoorten tot een materiaaldikte van maximaal 10 mm. Door middel van de tig keyhole technologie kan de InFocus ook gebruikt worden voor dikkere materialen. De SAW kenmerkt zich door zijn robuuste degelijke kwaliteit en is geschikt voor manuele, gemechaniseerde en geautomatiseerde toepassingen. Plasma poeder oplassen (Plasma Transferred Arc) is een variant op het plasma lassen. Het wordt gebruikt voor het aanbrengen van een laag op het materiaal waardoor een grotere weerstand wordt verkregen tegen bijvoorbeeld slijtage of hogere temperaturen.

 

www.bus.nl

 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Geïnteresseerd in metaal?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox.

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts