zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Translas gaat strategisch partnerschap aan met RoboVent


Nieuwegein, 9 november 2016
Tijdens de Euroblech in Hannover, heeft Translas haar partnerschap met RoboVent, marktleider in schone luchtsystemen in Noord-Amerika, officieel bekend gemaakt. Beide bedrijven helpen elkaar bij diverse projecten en uitbreiding op beide continenten. Translas zal haar productlijnen integreren om unieke oplossingen voor rookafzuiging te kunnen leveren.

'We zijn op zoek naar een geschikte partner voor onze producten voor de lange termijn. Onze missie en visie, over het minimaliseren van gezondheidsrisico's voor lassers, komen overeen met die van RoboVent. Daarom sluiten de rookgasafzuigsystemen van RoboVent perfect aan bij de 7XE Extractor lastoortsen van Translas', licht Jelmer Wolleswinkel, Commercieel Directeur bij Translas toe. 

 

Na de introductie van de 7XE Extractor op de Noord-Amerikaanse markt, gaat RoboVent nu actief met Translas in heel Europa samenwerken. Samen hebben ze al de ProCube ontwikkeld, een rookafzuigunit, specifiek ontworpen voor gebruik met de 7XE Extractor. 

 

De volgende stap in het partnerschap is om meerdere rookafzuigunits te ontwikkelen, specifiek voor de Europese markt. Translas zet daarbij haar know-how uit meer dan 55 jaar ervaring op lasgebied in. 

'Ons doel is om de gezondheid van lassers wereldwijd aanzienlijk te verbeteren door ontwikkeling van innovatieve en duurzame oplossingen tegen lasrook', aldus Jeroen Boer, managing director Translas. 

 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Geïnteresseerd in metaal?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox.

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts