zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Tweede editie Verspanen 2020 verschoven naar 24 januari 2017


Eindhoven, 26 mei 2016
Verspanen 2020, dat stond gepland voor 26 mei, is uitgesteld. Dit evenement voor de verspaningssector is doorgeschoven naar 24 januari 2017. Dat vertelt Karin Mous, namens Mikrocentrum, de organisator van het evenement.

'We hebben tot het laatst gewacht', zegt Mous. 'Het aantal exposanten was met 25 (2015: 35) nog wel voldoende om het evenement door te laten gaan. Maar vooral de aanmeldingen bleven duidelijk achter bij de verwachtingen. Tot vorige week hadden zich - na wegstreping van dubbelingen - dertig mensen aangemeld. 'Dat is te weinig voor een dergelijk evenement. Mous wijt het gebrek aan interesse aan de feestweek mei die op de week van 26 mei na geen enkele volle werkweek telde. Daarnaast had de organisatie ook last van de TechniShow die in het voorjaar is gehouden en waar de verspanende sector veel budget naar toe heeft gebracht.

 

Na ampele overwegingen heeft de organisatie besloten de tweede editie van Verspanen 2020 door te schuiven naar 24 januari 2017. 'Het komende najaar is al druk bezet met vele evenementen zoals AMB in Stuttgart, Metavak in Gorinchem en de Precisiebeurs in Veldhoven. 

 

Kijk op de wesbite van Verspanen 2020 om dit te verifieren.

Tweede editie Verspanen 2020 verschoven naar 24 januari 2017'
Verspanen 2020 dat stond gepland voor 26 mei is uitgesteld. Dit evenement voor de verspaningssector wordt doorgeschoven naar januari 2017, hoogstwaarschijnlijk 24 januari.
1/1
 
 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Geïnteresseerd in metaal?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox.

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts