zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Promas met draaimachines, automatisering en 3D-printer naar de TechniShow


Maasbree, 10 februari 2016
Het leveringsprogramma van Promas uit Maasbree blijft zich uitbreiden. Daarvan getuigt het expo-aanbod van de machine-importeur op de komende Techni-Show. Het accent ligt daarbij op de meest succesvolle typen bewerkingscentra en draaimachines van merken als Hedelius, CMZ, Hartford en Akira Seiki. Naast breed inzetbare machines voor metaalbewerking zijn er ook speciaalmachines en een 3D-metaalprinter.

Met de presentatie op de Utrechtse machinebeurs sluit Promas aan op de huidige trends in de metaalbewerking: automatisering van werkstukbelading met robots, additive manufacturing, de eis aan toeleveranciers om steeds alerter te reageren op de marktvraag (wat betekent dat importeurs snel - liefst uit voorraad - moeten leveren), alsmede vijfassig frezen, precisiebewerking en hoog-volumeverspanen.

 

Hedelius

Hedelius is op de Utrechtse beurs vertegenwoordigd met de populaire Tiltenta in twee bouwgrootten - T7/2600 en T6/Single - en het type RS605K20, een bewerkingscentrum voor complete drie- en vijfassige bewerking van complexe werkstukken, eventueel inzetbaar in pendelbewerking. Het T6 Single bewerkingscentrum met geïntegreerde NC-draaitafel is met vier assen voor de aansturing van het gereedschap en één as voor het werkstuk bij uitstek geschikt voor 5-zijdige bewerking en 5-assig simultaanfrezen en automatisering van de zijkant. Ondanks de compacte bouw is de bewerkingsruimte verrassend groot. Van de veelzijdige, succesvolle T7-serie wordt het type met een X-as van 2600 mm gedemonstreerd.

 

CMZ

De Spaanse draaibankenfabrikant CMZ is vertegenwoordigd met twee modellen: TC en TA. De machines van CMZ lenen zich voor zwaar en nauwkeurig draaiwerk, waarbij het accent ligt op een groot verspanend vermogen, hoge precisie en reductie van cyclustijden.

 

Sisma

Tijdens het laatste Promas open huis konden bezoekers al kennismaken met een nieuwe activiteit in het leveringsprogramma: additive manufacturing. Op de Techni-Show wordt de MySint100 3D printer van de nieuwe vertegenwoordiging Sisma getoond.

 

Akira-Seiki

Van de Amerikaans-Taiwanese fabrikant Akira-Seiki zijn er twee compacte hogesnelheids-bewerkingscentra RMV250RT en H250RT. Eerstgenoemde machine is geschikt voor 5-zijdenbewerking in één opspanning. Het spiltoerental tot 20.000 rpm, de ijlgang van 96 m/min en de gereedschapwisseltijd binnen1,2 seconden garanderen een hoge productiviteit.

 

Hartford

Van de Taiwanese fabrikant Hartford presenteert Promas op zijn stand twee modellen: de bewerkingscentra MVP-1060 en MVP-16. De merken Wilemin-Macodel (precisiefreesmachines), OPS Ingersoll, Trens en Reiden geven eveneens acte de présence op de Promas-stand.

Promas Machines staat op de TechniShow 2016 in hal 12, stand B058 

Promas1.jpg

 

Promas met draaimachines, automatisering en 3D-printer naar de TechniShow'
Op de stand van Promas is een prominente plaats gereserveerd voor de Tiltenta-machines van Hedelius, waaronder dit T7 bewerkingscentrum.
1/1
 
 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Geïnteresseerd in metaal?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox.

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts