zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Braakhuis Metaaltechniek mag 'de lucht in' met behaalde AS9100 Certificaat


Borne, 9 februari 2016
Braakhuis Metaaltechniek heeft de AS9100 certificering behaald. Deze norm kwalificeert organisaties die willen toeleveren aan de vliegtuigbouw.
Directeur-eigenaar Paul Braakhuis: ‘Je moet je blijven onderscheiden in de markt. De AS9100 certificering opent nieuwe deuren voor ons en geeft ons de contractuele vereisten, om aan de aerospace industrie te mogen leveren.'

 

Nieuwe opdrachten

Het certificaat heeft al opdrachten opgeleverd voor het Bornse bedrijf. 'Sinds kort leveren wij onderdelen voor satellieten in Nederland.' Ook in het buitenland weten ze Braakhuis te vinden. Met onder andere onderdelen voor de Airbus.

 

Aerospace

De luchtvaartindustrie kent hoge eisen op het gebied van veiligheid, duurzaamheid, traceerbaarheid van grondstoffen en de hoge mate van specialisatie in technologieën. De AS9100 omvat, naast alle eisen van de ISO 9001-norm, ongeveer tachtig aanvullende eisen voor toeleveringen aan de luchtvaart industrie met betrekking tot veiligheid en kwaliteit. Volgens Paul Braakhuis is het behalen van de AS9100 norm geen koud kunstje. 'Ons team is meer dan 1 jaar bezig geweest om dit certificaat te halen. We kunnen nu dus de Aerospace klanten optimaal bedienen.'

 

Braakhuis kent vier gespecialiseerde bedrijfsonderdelen: Metaaltechniek, Machine- & Apparatenbouw, Tubes en Moulds & Components. Het bedrijf werkt met een team van 30 mensen. Braakhuis Metaaltechniek bestaat al meer dan 40 jaar en heeft zich door de jaren heen sterk ingezet op nieuwe ontwikkelingen.  

 

 

 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Interesse in elektrotechniek?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts