zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Elektrotractor trekt Nederlandse maakindustrie de Kamerverkiezingen 2017 in


Almelo , 19 januari 2016
De Nederlandse maakindustrie is al bezig met de Kamerverkiezingen 2017. Dat uit zich morgen 20 januari 2016 als Mr. Ineke Dezentjé Hamming-Bleumink, voorzitter van de FME het rapport ‘Nederland maakt' aan alle partijvoorzitters zal aanbieden.

De aanbieding en overhandiging van het rapport staat gepland voor woensdag 20 januari om

12.15 uur op het Plein in Den Haag, pal voor de ingang van de Tweede Kamer. In het rapport wordt het belang van de technologische maakindustrie als trekker van de Nederlandse economie geduid. En de aanbeveling gegeven aan maatschappelijk betrokken partijen om het belang van de maakindustrie in hun eigen politieke programma's op te nemen.

 

Multi Tool Trac

Bij de aanbieding zal een mooi voorbeeld van een technologische innovatie door de Nederlandse maakindustrie aanwezig zijn. Een nieuw product waarvoor belangrijke internationale belangstelling bestaat. 's Werelds eerste grote elektrische tractor, de Multi Tool Trac. De Multi Tool Trac is tegelijk ook een ‘letterlijke trekker' van de Nederlandse economie.
Hij is ontwikkeld door Machinefabriek Boessenkool, Wissels Techniek, Van Ham Organisatie & Advies en 7 biologische akkerbouwers onder de vlag van de OEM-Group (Osse Equipment Manufacturing Group) en gebouwd door Machinefabriek Boessenkool in Almelo.

 

Verbeteringen voor mens en milieu

De Multi Tool Trac is custom build voor boeren die het beste uit hun grond willen halen. De machine is elektrisch aangedreven met een elektromotor in ieder wiel. Daardoor is de machine 4-wiel aangedreven en wordt hij ook 4-wiel gestuurd. Dat zorgt voor maximale trekkracht
onder alle omstandigheden. De bediening is met een simpele joystick soepel en haarfijn te regelen. Aan (onbemande) besturing op afstand via internet wordt gewerkt.
De 4-wielbesturing zorgt voor een krappe draaicirkel. Op het veld is er de ideale breedte van 3 meter, op de weg kan de spoorbreedte in een oogwenk worden versmald tot 2,25 meter
om overal te kunnen komen. De Multi Tool Trac is de eerste elektrische tractor die het werk van de boer belangrijk plezieriger en duurzamer maakt en het natuurlijke bodemmilieu optimaal in stand houdt.

 

Binnenkort komt Vraag en Aanbod terug op de inhoud van het rapport ‘Nederland maakt'.

 

Elektrotractor trekt Nederlandse maakindustrie de Kamerverkiezingen 2017 in'
Het rapport Nederland maakt zal op woensdag 20 januari worden aangeboden aan alle politieke partijen pal voor de Tweede Kamer. Daar staat dan ook 's Werelds eerste grote elektrische tractor, de Multi Tool Trac.
1/1
 
 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Interesse in elektrotechniek?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts