zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Moteq komt met vernieuwde vacaturesite


Hengelo, 21 december 2015
Moteq, een technische intermediair in Oost- en Midden-Nederland, heeft zijn nieuwe website gelanceerd. De website is de eerste vacaturesite met de geïntegreerde zoekfunctie ‘Sooqr', die de zoekresultaten real time toont. Dat betekent dat de zoekresultaten niet ingeladen hoeven te worden maar dat ze direct worden getoond op het moment dat de zoekopdracht wordt ingevoerd.

Bovendien zegt Moteq dat zij hiermee ook de eerste website zijn waarvoor Sooqr het zogenoemde GEO-filter heeft ontwikkeld. Dit filter maakt het mogelijk om de zoekopdracht te filteren op postcode, plaats of straal. Als derde punt beweert de technische intermediair dat zij één van de eerste websites hebben waarbij de IQNOMY-techniek is geïntegreerd. IQNOMY zorgt ervoor dat de website automatisch wordt aangepast op basis van je interesse. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in elektrotechnische vacatures en heb je deze op de Moteq site bekeken, dan krijg je bij je volgende bezoek een omgeving en vacatures te zien die zijn gebaseerd op deze zoekgeschiedenis.

 

Linkedin

Gebruiksvriendelijkheid staat aan de basis van deze nieuwe site. Dat is ook de reden waarom de mogelijkheid wordt geboden met LinkedIn te solliciteren. Dit is snel en vooral ook handig wanneer je bijvoorbeeld via mobiel of tablet wilt solliciteren. Deze Moteq methode wordt zelfs al door de LinkedIn accountmanager gebruikt als referentie naar andere opdrachtgevers.

 

Moteq

Moteq is gespecialiseerd in het begeleiden van middelbaar en hoogopgeleide technici naar vaste functies in de werktuigbouwkunde, elektrotechniek, installatietechniek, bouwkunde en civiele techniek. De intermediair bestaat sinds 1997 en bouwt sindsdien aan een sterk netwerk van technici en technische werkgevers. Met vestigingen in Hengelo, Amsterdam en Utrecht wordt een groot gedeelte van het land bediend. De kracht van Moteq ligt in de bewuste keuzes die ze heeft gemaakt: expertise in specifieke technische disciplines en de vastberadenheid om technische professionals aan een vaste baan te helpen: ruim 95 procent van de bemiddelingen resulteert na een jaar in een direct dienstverband bij een van de opdrachtgevers.

 

Moteq

 

Moteq komt met vernieuwde vacaturesite'
Moteq, een technische intermediair in Oost- en Midden-Nederland, heeft zijn nieuwe website gelanceerd.
1/1
 
 
       
 

Reacties (2)

VNOM

Technische vacatures

VNOM

Sinds kort heeft VNOM ook een nieuwe website.

Hier staan een groot aantal Technische vacatures op.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Interesse in elektrotechniek?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts