zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Expo-dag over het leasen van robots door RobWelding en Prof-Lease


Huissen, 26 februari 2015
Lasrobotspecialist RobWelding en Prof-Lease houden 23 april tijdens een expo-dag bij Certilas een presentatie over robotlease. ‘Zeker voor bedrijven die eigenlijk té druk zijn om alles handmatig te blijven doen, maar nog geen of weinig robotervaring hebben, is leasen een uitkomst’, licht RobWelding-directeur Karel van Vlastuin toe.

Prof-Lease en RobWelding  werken sinds 2014 samen voor het verleasen van robots. Tijdens de expo-dag geven ze gezamenlijk een presentatie over wat robotlease inhoudt, hoe het werkt en wat de voordelen zijn. RobWelding zal daarnaast dieper ingaan op robotlassen. Na de presentatie is er de mogelijkheid om de robots te bekijken en verder door te praten.


Leasen past volgens de presenterende bedrijven bij de huidige marktomstandigheden. ‘Veranderende financiële marktomstandigheden vereisen een aanpassing van financieringsstrategie. Was het in het verleden niet al te lastig om leningen aan te trekken voor investeringen, vandaag de dag is het minder vanzelfsprekend dat financiële instellingen leningen verstrekken. Ondernemingen richten zich daarom op het behouden van liquiditeit. Investeringen in bijvoorbeeld lasrobots vergen veel van de momenteel vaak schaarse liquiditeit. Maar elke ondernemer weet ook dat investeringen essentieel zijn voor de continuïteit en de slagkracht ten opzichte van de concurrentie. Door te leasen kunnen ondernemers deze posities behouden of zelfs versterken en dit met behoud van een sterke liquiditeit en een minimale afhankelijkheid van derden', vertelt Leo Frijlink van Prof-Lease .

 

 

Welding Solution Center

De expo-dag in het Welding Solution Center van Certilas  start om 14:00 uur. Het center van Certilas biedt plaats aan hoogwaardige en innovatieve lasprocessen.

 

Expo-dag over het leasen van robots door RobWelding en Prof-Lease '
De expo-dag in het Welding Solution Center van Certilas start om 14:00 uur. Het center van Certilas biedt plaats aan hoogwaardige en innovatieve lasprocessen.
1/1
 
 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Beschikbaar - Find your Flex Forces

meer ...
 

Geïnteresseerd in metaal?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox.

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts