zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

100 Hoog wint de FSC Keten Award 2013


Rotterdam, 27 januari 2014
Vorige week is tijdens het FSC Nieuwjaars Event 2014 de FSC Keten Award 2013 uitgereikt aan 100 Hoog. Dit Rotterdamse woningbouwproject werd door de aanwezige FSC Partners uit drie genomineerden gekozen tot winnaar.

De bij dit project betrokken FSC Partners zijn: Port Au Vin, Klunder Architecten, Houthandel van Dam Bunnik, Pontmeyer, BAM Woningbouw Rotterdam.

 

‘Wij feliciteren de mensen die het project 100 Hoog samen tot een succes hebben gemaakt van harte met het winnen van deze award', aldus Liesbeth Gort, directeur van FSC Nederland. ‘Het aanwezige publiek stond voor een lastige keuze aangezien er drie prachtige en interessante genomineerden voor hen lagen om uit te kiezen. Alle drie de projecten zien wij als goed voorbeeld voor toekomstige projecten en we zullen ze het komende jaar dan ook regelmatig hiervoor gebruiken.'

 

100 hoog - Rotterdam

De woontoren van maar liefst 100 meter hoog aan de Wijnhaven in Rotterdam is een echte blikvanger in de skyline van de stad. Het bevat 152 koopappartementen, een inpandige garage en op de begane grond tien commerciële ruimtes. Voor de gevelbekleding is circa 30.000 m1 FSC Oregon pine gebruikt. Het hout geeft het opvallende gebouw een mooie en luxe uitstraling.

 

FSC Nieuwjaars Partner Event

De Keten Award werd uitgereikt tijdens het Nieuwjaars Partner Event 2014 van FSC Nederland. Tijdens dit jaarlijkse event komen de partners van FSC Nederland bij elkaar om zich te laten informeren en te netwerken.

 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Geïnteresseerd in hout?

Aanmelden nieuwsbrief

Meld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox.  

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie