zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
	Schouten & Visschers Metaalwarenfabriek
 

Schouten & Visschers Metaalwarenfabriek BV

Schouten & Visschers’ Metaalwarenfabriek BV is sinds haar oprichting in 1933 ontwikkeld tot een hoogwaardige partner voor metalen componenten en functionele units. Een brede technologische basis met als productietechnieken onder meer lasersnijden, laswerken, stampen, dieptrekken, plaatwerken en robotlassen wordt ondersteund door een moderne gereedschapmakerij waar in eigen beheer stansgereedschappen en lasmallen worden ontwikkeld en geproduceerd.

Schouten & Visschers ontzorgt haar klanten voor het hele traject van engineering tot serieproductie.

Meer informatie »

Dieptrekken

PersstratenDieptrekken is een vormgevingstechniek waarbij een metaalplaat onder (Hydro)mechanische druk wordt omgezet in een 3D-schaal. Dieptrekken is een manier om metaal naadvrij te vervormen. Dieptrekken is bruikbaar voor allerhande soorten metaal en geschikt voor veel verschillende vormen. De afdeling met hydraulische persen van Schouten & Visschers beschikt over de juiste machines waar wij deze bewerking mee uit kunnen voeren. Schouten & Visschers ontzorgt al haar klanten voor het hele traject van engineering tot serieproductie.

 

Lees meer over dieptrekken >>

Constructiewerk

StamperijWaar klanten zich vaak steeds meer richten op productontwikkeling wordt in toenemende mate een beroep gedaan op onze engineers om van een eerste concept een reproduceerbaar productontwerp te maken. Wij beschikken over de juiste kennis om voor elke productiefase van opschalen tot de uiteindelijke seriefabricage de optimale productiemethode te bepalen.

 

Lees meer over constructiewerk >>

Buigwerk

 SchoutensMet onze jarenlange ervaring kunnen wij u uitstekend van dienst zijn als het gaat om buigwerk. Op lengte zagen, buigwerkzaamheden uitvoeren of via onze partners inkopen, optrompen, pletten en het aanbrengen van gaten en sleuven zijn bewerkingen die nodig zijn om buisvormige halffabrikaten te maken voor toepassingen in frameconstructies.

 

Lees meer over buigwerk >>

Lasersnijden

PlaatwerkenSinds 2010 beschikken wij voor het lasersnijden over een lasersnijmachine, waarop de vlakke plaatstalen uitslagen worden gesneden, meestal voor verdere bewerking op onze persen met automatische platine-aanvoer, of op één van onze kantbanken. Een moderne manier van plaatverwerking die bij uitstek geschikt is voor middelgrote tot grote productieseries.

 

Lees meer over lasersnijden >>

Laswerk

LasfadelingDe lasactiviteiten van Schouten & Visschers zijn op te splitsen in handmatig laswerk en robotlassen. Handmatig laswerk gebeurt voor kleinere productieseries en voor het laten aanlopen van nieuwe projecten waarbij de optimale lasvolgorde nog bepaald moet worden voor producten die in een later stadium op de lasrobots geproduceerd gaan worden.

 

Lees meer over laswerk >>

 

Contactgegevens

Schouten & Visschers' Metaalwarenfabriek BV
Stationsstraat 50
8161CS Epe
Postbus 269
8160 AG Epe

 

Telefoon: 0578 612255
Fax: 0578 621030

 

E-mail: info@senv.nl
Website: www.senv.nl

 

Producten

Schouten en Visschers - Producten

 

Team

Schouten en Visschers - directieSchouten en Visschers - planning 

Schouten en Visschers - engineering