Zoeken
verfijnd zoeken marktplaats
Profilelaser

Bedrijfsprofiel

Profilelaser BV is een toeleveringsbedrijf, gespecialiseerd op het gebied van lasersnijden in buisprofielen, van staal, RVS en aluminium. Zowel prototypes als grote series behoren tot de mogelijkheden.

Door gebruik te maken van geavanceerde machines, zijn de mogelijkheden voor de productvorm toegenomen en de productiekosten afgenomen. Overleg met onze ontwerp-afdeling kan hierdoor tot verrassende ontwerpen c.q. besparingen leiden.

Buizenlaser

Onze buizenlasers zorgen met behulp van laserlicht, ervoor dat metalen buizen met verschillende afmetingen gesneden worden. Samen met een gasstraal wordt er tijdens het snijden een laserbundel op het te snijden materiaal gericht, waardoor zeer lokaal het materiaal smelt. Onze buizenlaser is geheel geautomatiseerd en levert snel en efficiënt precisie werk af.

Meer over buizenlaser

Lasersnijden

Het lasersnijden is een volledig geautomatiseerd proces binnen ons bedrijf. Onze machines zorgen voor een kwalitatief eindproduct geheel volgens de opgegeven specificaties van de klant. Samen met Technisch Tekenbureau Kwant staan wij voor u klaar voor het ontwerpen van innovatieve producten op het gebied van lasersnijden.

Meer over lasersnijden

Plasma snijden

Plasma snijden is een snijproces waarbij gebruik wordt gemaakt van een sterk gebundelde elektrische lichtboog. Plasma snijden geeft zeer geringe warmte-inbreng waardoor er geen vervorming plaatsvindt van het metaal. Onze producten vindt u bij diverse bedrijven zoals machinefabrieken, staalconstructie- en metaalverwerkende bedrijven.

Meer over plasma snijden

Koker snijden

Wij snijden kokers voor diverse doeleinden op basis van uw specificatie. Door gebruik te maken van de lasermethode snijden wij de metalen kokers op iedere gewenste maat. Bij ons kunt u terecht voor het snijden van kokers of het nu gaat om een prototype of om grote oplages.

Meer over koker snijden

Contact

Profilelaser BV

Transportweg 50
9645 KX Veendam
(Industrieterrein nr. 5916)

Telefoon (0598) 42 14 52
Telefax (0598) 42 32 17

Website: www.profilelaser.nl
E-mail: info@profilelaser.nl

 

Gallerij

Meer foto's