Zoeken
verfijnd zoeken marktplaats
Hijswinkel

Hijswinkel

Hijswinkel staat erom bekend hijsproducten zoals elektrische takels, kettingtakels en hijsogen snel te leveren tegen lage prijzen. Dit gaat echter nooit ten koste van de kwaliteit van deze producten. Welke hijsmiddelen of welke takels onze shop ook verlaten, we weten zeker dat ze 100% betrouwbaar zijn. We kunnen zo zeker zijn omdat we zelf ook regelmatig testen uitvoeren: veiligheid gaat immers boven alles. Zijn onze producten niet veilig, dan lopen degenen die ermee werken (uw werknemers!) gevaar en dat mag natuurlijk niet.

Wilt u meer weten over Hijswinkel? Klik dan hier.

Hijsmiddelen

hijsmiddelenBij Hijswinkel kunt u onder meer terecht voor allerlei hijsmiddelen van hoogwaardige kwaliteit? Aan wat voor hijsmiddelen u dan zou moeten denken? Nou, wat dacht u bijvoorbeeld van hijskettingen, hijsbanden, rondstroppen en spanbanden? Deze middelen voldoen stuk voor stuk aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn van tevoren uitvoerig getest. En mocht één van deze middelen na verloop van tijd minder goed gaan functioneren omdat bepaalde elementen defect raken, dan zijn wij nog steeds de plek waar u moet zijn. We bieden namelijk ook onderdelen van hijsmiddelen.

Wilt u hier meer over weten? Klik dan op deze link.

Valbeveiliging

valbeveiligingHijswinkel is niet alleen het adres voor hijsmiddelen en onderdelen voor hijsmiddelen, maar ook voor producten die te maken hebben met valbeveiliging. Er zijn verschillende veiligheidsharnassen te bestellen, maar ook reddingssystemen en vanglijnen. Heeft u deze spullen tijdelijk niet nodig, dan kunt u een handige opbergtas aanschaffen om uw valbeveiligingen optimaal te beschermen tegen beschadiging. Zo raakt er niets verloren en is alles op 1 plek opgeborgen. Weet u niet welk valbeveligingsproduct er het best binnen uw situatie past? Neem dan gerust contact op voor meer informatie.

Algemene informatie vindt u hier.

Hijswinkel

U weet, net als wij bij de Hijswinkel, dat het heel belangrijk is dat hijsmiddelen in een goede conditie zijn en blijven. Als dat wordt bijgehouden betekent dat namelijk dat uw medewerkers veiliger werken en dat de kans op eventuele ongelukken aanzienlijk wordt verkleind. De Hijswinkel weet dat, in verband hiermee, uw hijsmiddelen minstens één maal per jaar - conform EKH - geïnspecteerd of gekeurd moeten worden. Hijswinkel kan en mag deze inspectie en/of keuring voor u uitvoeren.

Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier.

Lieren

Bij de Hijswinkel vindt u ook meerdere lieren. U weet zelf waarschijnlijk het best voor welke van de verschillende lieren u zou moeten kiezen voor uw situatie. Ook kunt u waarschijnlijk prima zelf bepalen of u handlieren of elektrische lieren bestelt. Mocht het echter zo zijn dat u toch nog twijfelt, dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen. We staan graag voor u klaar en geen vraag is ons te gek.

Enkele basisgegevens over de lieren die via onze winkel te verkrijgen zijn, treft u alvast hier aan.

Takels

takelHijswinkel is dé plek waar u moet zijn wanneer u op zoek bent naar veilige takels van hoge kwaliteit. Het maakt daarbij niets uit of u elektrische takels, handtakels, rateltakels, loopkatten of last- en handkettingen nodig hebt. We hebben ze immers allemaal! En kunt u niet kiezen of weet u niet voor welke takels u het best kunt kiezen? Geen probleem: wij helpen u met alle plezier uit de brand en zijn er ook altijd om u te adviseren of om vragen over takels te beantwoorden.

Wilt u meteen ons aanbod aan takels bekijken? Klik dan hier.

Hijsbanden

hijsbanden Hijswinkel levert kwaliteitsproducten die zonder uitzondering voldoen aan de normen van de Erkende Keurbedrijven Hijs- en hefmiddelen (EKH). Bij ons bestelt u snel, veilig en gemakkelijk alle hijsbanden die u nodig heeft.
In ons assortiment hijsmiddelen vindt u een verscheidenheid aan hijsbanden.

 • Hijsbanden in veel verschillende lengtes.
 • Met een werklast (WLL) tot wel 10 ton.
 • Eindloos of met een verstevigde lus of triangle.

Alle hijsbanden van Hijswinkel BV zijn van hoge kwaliteit. Ze voldoen stuk voor stuk aan de actuele CE-normen en aan de eisen die het Arbobesluit stelt.


Wilt u meteen ons aanbod aan hijsbanden bekijken? Bekijk onze hijsbanden.

Contactgegevens

Hijswinkel B.V.
Noorderkroon 9
3902 VA Veenendaal

Telefoon: 085 - 4013929
E-mail: info@hijswinkel.nl
Website: www.hijswinkel.nl


 

De voordelen van Hijswinkel

 • Hoge kwaliteit en veiligheid
  De hijsmiddelen van Hijswinkel voldoen stuk voor stuk aan de hoge eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid.
 • Lage prijzen
  Door een uitgekiend concept en anders te zijn dan anderen biedt Hijswinkel u een hoge kwaliteit voor een lage prijs.
 • Snelle levering
  Hijswinkel levert snel; vrijwel alle hijsmiddelen kunnen binnen 24 uur geleverd worden.
 • Gemakkelijk en veilig betalen
  De betalingsafwikkeling is ondergebracht bij een grote provider op dat gebied: Multisafepay. Hierdoor is een snelle en correcte betaling gewaarborgd.