Zoeken
verfijnd zoeken marktplaats
Giezen Metaalproducten
 

Giezen Metaal

Giezen Metaalproducten heeft al meer dan honderd jaar, sinds 1892, als kernactiviteit het koud buigen en walsen van buizen en profielen.

Met ons modern machinepark, bestaande uit ondermeer CNC buigmachines en profielwalsen, kunnen wij een breed scala aan buizen en profielen van ferro en non-ferro metalen verwerken.

U kunt bij ons terecht voor enkele stuks buigwerk en/of grote series, ook kunnen wij natuurlijk een compleet eindproduct leveren.

Lees meer over Giezen Metaalproducten »

Buigen buizen

Het buigen van buizen is een specialiteit van Giezen Metaalproducten. Wilt u buizen laten buigen, dan neemt u direct contact met ons op. Ook verzorgen wij onder meer CNC buigen, walsen van profielen en buisplooien.

Lees meer over het buigen van buizen »

Buis plooien

Het plooien van buizen is een specialistische werkzaamheid en Giezen Metaalproducten is daarbij uw partner bij uitstek als het gaat om het plooien van buis. Daarnaast verzorgen wij ook onder andere doornbuigen, leidingwerk, spiralen en RVS trapleuningen.

Lees meer over het plooien van buizen »

Leidingwerk

Iedere toepassing kent zijn merites. Het verzorgen van leidingwerk is daar een voorbeeld van. Of het nu om leidingwerk gaat voor de scheepvaart, voedingsmiddelenindustrie, off-shore of willekeurig andere installatie, dan is Giezen Metaalproducten uw partner.

Meer over leidingwerk »

Spiralen

Het vervaardigen van spiralen in iedere gewenste vorm is een van de specialiteiten van Giezen Metaalproducten in Veendam. Als expert op het gebied van spiralen is Giezen uw partner met haar kennis en ervaring.

Meer over spiralen »

Trapleuningen RVS

Het maken van trapleuningen uit RVS is een expertise die Giezen Metaalproducten als geen ander beheerst. De kennis en ervaring bieden de faciliteiten om RVS trapleuningen in iedere gewenste vorm te vervaardigen.

Meer over RVS trapleuningen »

 

Contact

Giezen Metaalproducten
Poolsterweg 11
9641 MP Veendam

Telefoon: +31(0) 59 - 861 39 52
Fax: +31 (0) 59 - 869 00 15

info@giezenmetaal.nl
 http://www.giezenmetaal.nl

Neem contact op met Giezen Metaalproducten »

 

Foto's

 

Giezen metaal - Pic

 

Giezen metaal - Pic2

 

Giezen Metaal - Pic3