zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
BEGE Aandrijftechniek
 

BEGE Aandrijftechniek - Bedreven in aandrijven

BEGE AandrijftechniekBEGE Aandrijftechniek is in 1950 opgericht en beweegt zich in de mechanische en elektronische aandrijftechniek. BEGE Aandrijftechniek levert onder andere aan de verpakking-, transportmiddelen- en voedingsindustrie, maar ook de algemene machinebouw. BEGE Aandrijftechniek biedt een compleet programma (semi) aandrijvingen met een gunstige prijs/kwaliteit verhouding en zeer vlotte levertijden.
BEGE Aandrijftechniek »

Frequentieregelaars

BEGE Aandrijftechniek vertegenwoordigt al vele jaren de LS Frequentieregelaars van LS Industrial Systems exclusief in de Benelux. En niet zonder succes! LS is de industriële tak van LG Electronics en produceert voor uiteenlopende toepassingsgebieden 6 verschillende lijnen LS Frequentieregelaars, met vermogens van 0,1 kW tot 450 kW in alle voorkomende spanningen en uitvoeringen, geschikt voor alle, ook energiezuinige elektromotoren.
Frequentieregelaars
De LS Frequentieregelaars hebben een meer dan uitstekende kwaliteit/ prijsverhouding, zijn uit voorraad leverbaar en manifesteren zich daardoor uitermate sterk in de huidige markt. Technische ondersteuning en 24 uur service worden in eigen beheer gegeven c.q. uitgevoerd.
Frequentieregelaars »
 

Trommelmotoren

TrommelmotorenLAT trommelmotoren worden reeds tientallen jaren met veel succes in de meest uiteenlopende gebieden van de interne transport- en logistieke industrie ingezet. De trommelmotoren zijn in 15 verschillende diameters leverbaar, van 60mm tot 800mm. Afhankelijk van de diameter zijn lengtes van 200mm tot 1600mm mogelijk. Alle trommelmotoren zijn olie gekoeld en standaard IP66 gesloten. Ook alle bijbehorende keertrommels en inspansteunen zijn leverbaar.
Trommelmotoren »

Trilmotoren

BEGE - VenanzettiDe Venanzetti trilmotoren zijn er als 2, 4, 6 en 8 polige uitvoering met een vermogen van 0,17 KW tot 18 kW (centrifugaalkrachten van 0,34 kN tot 221 kN). De trilmotoren zijn standaard IP66 en voorzien van een poedercoating RAL5015. De trilgewichten zijn instelbaar van 15 tot 100%.
Venanzetti trilmotoren »

 

Lagerhuizen

LagerhuizenBEGE Aandrijftechniek levert een complete reeks van zelfuitlijnende kunststof lagerhuizen van Solus. De lagerhuizen hebben een asdiameter van 15-40 mm met universeel gatenpatroon. Compleet gesloten, dus geschikt voor vochtige en vuile omgevingen. Ook leverbaar met rvs lager of kunststof glijlager. 
Lagerhuizen » 

Kettingspanners

kettingspannersBEGE Aandrijftechniek levert kettingspanners van Aria, C.R.E.S.A, Olio en Ten Bloc. De kettingspanners bestaan uit rubber gedempte elastische dempers met roterende werking en (Axiaal) elastische elementen. Ook zijn ze voorzien van automatische kettingspanners en modulaire universele spanners. De 

verdraaiingshoeken zijn mogelijk op +/- 30º, +/- 90º, +/- 180º, +/- 270º en +/- 360º .


Kettingspanners »

Slipkoppelingen

Slipkoppelingen

BEGE Aandrijftechniek levert slipkoppelingen van het merk Compomac. De slipkoppelingen geven na overbelasting vrijloop of zorgen voor automatische koppeling bij toelaatbare koppelingen.
Slipkoppelingen »

Motorreductoren

Motorreductoren

Leverbaar in 8 bouwgroottes met draaimomenten tussen 35 en 2590 Nm. Vermogens vanaf 0,09 t/m 22 kW. In zowel 2,3 als 4-traps uitvoering met overbrengingsverhoudingen tussen 3,71en 2625:1.
Met vrije ingaande as of aangebouwde (rem of IEC) motor. Alle bouwvormen en speciaaluitvoeringen mogelijk.

Motorreductoren »

 

Minireductoren

Zeer compacte bouwvorm in 2-3-4-5 of 6-traps uitvoering en hoog rendement door gebruik van uitsluitend tandwieloverbrenging.
Leverbaar in 2 bouwgroottes met draaimomenten tussen 3,9 en 40 Nm. Overbrengingsverhouding tussen 6 en 2136:1.
Allebouwvormen en speciaaluitvoeringen mogelijk.
Standaard aangebouwde IEC (rem) motor.

Minireductoren »

 

Contact

Industrieterrein Jagtlust
Anton Philipsweg 30
2171 KX Sassenheim
Nederland

Tel.: +31 (0)252 220220
Fax: +31 (0)252 218484

E-mail: bege@bege.nl
Website: BEGE.nl

Route
 

Mechanische Aandrijftechniek