Almetaal

Almetaal - metalen met gaten

In 1996 is Almetaal opgericht als specialist op het gebied van geperforeerde plaat, strekmetaal en metaalgaas. Het bedrijf doet een duidelijke belofte naar de markt: "We realiseren vrijwel elk project op het gebied van metalen met gaten. Van eenvoudige tot zeer complexe opdrachten."

We hebben een voorraad van ruim 1500 standaardartikelen in huis. Deze voorraad bestaat uit strekmetaal, geperforeerde plaat en metaalgaas. Het is één van de breedste assortimenten van Europa. Klaar om aan u verzonden te worden en, indien nodig, binnen 24 uur afgeleverd. Zo beschikt u snel over de door u benodigde materialen. Zelfs als we het door u gewenste metaal niet in ons assortiment hebben, zijn we u snel van dienst. Bij regelmatige behoefte kunnen we, in overleg met u, het metaal op afroep in voorraad nemen.

Impressie van de mogelijkheden
Partner in maatwerk

Strekmetaal

Strekmetaal
We hebben veel soorten strekmetaal in huis met maaslengtes van 1,5 tot 200 mm. Het materiaal kunnen we ook voor u bewerken tot het door u gewenste eindproduct. Platen strekmetaal tot een hoogte van 25 mm kunnen we voor u op maat knippen.

Soorten strekmetaal

Geperforeerde plaat

Geperforeerde plaat
Geperforeerde plaat is geschikt voor vele toepassingen: op vrijwel elke bouwplaats en op vrijwel elk ander industrieel gebied. We leveren onder andere ronde, vierkante, zeskantige en sleufperforaties in allerlei materiaalsoorten. De openingen kunnen variëren van 0,2 tot 100 mm.

Soorten geperforeerde plaat

Metaalgaas

Metaalgaas 
Almetaal levert vele soorten metaalgaas in geweven, gedrukt geweven, gepuntlaste en golfgaas uitvoering. In vele materiaalsoorten met maaswijdtes variërend van 0,005 tot 200 mm.

Soorten metaalgaas

Contactgegevens

ALMETAAL B.V.

 
Adres Westeinde 11, 1511 MA Oostzaan
Telefoon + 31 (0) 75 684 49 79
Fax + 31 (0) 75 684 49 76
E-mail almetaal@almetaal.com
Website www.almetaal.com
 

Producten aanbod

Het aanbod van onze producten is haast onbegrensd: dankzij ons uitgebreide internationale netwerk van gespecialiseerde producenten komen de uitgebreide technische mogelijkheden van deze producenten ook binnen uw bereik.

Verder kunnen wij u vrijwel alle denkbare nabewerkingen aanbieden: van eenvoudig knipwerk tot lasersnijden en lassen, en van poedercoaten tot slijpen of anodiseren. We nemen u graag het werk én het bewerkingsrisico uit handen.

Meer over Almetaal