Categories: Actueel

Max Verstappen persoonlijk in zee met Exact

De zeventienjarige Max Verstappen behoort nu al tot de beste coureurs die Nederland heeft voortgebracht. Hij scoorde als jongste coureur in de geschiedenis van de Formule 1 punten in het kampioenschap en zijn ambitie reikt verder. De positie van Exact, dat zich als marktleider in Nederland richt op het bereiken van de wereldtop, is daarmee vergelijkbaar. De software van het bedrijf biedt klanten en hun accountants betere inzichten en controle over hun business. Exact ondersteunt wereldwijd meer dan 230.000 organisaties.

Nooit stoppen met verbeteren

Erik van der Meijden, CEO Exact: ‘Iedereen binnen Exact is enthousiast over de samenwerking met Max Verstappen. Max past perfect bij onze daadkrachtige mentaliteit en die van onze klanten. Waar onze technologie bedrijven en hun accountants in staat stelt te groeien, gaat Max vol voor de hoogst mogelijke prijs in de Formule 1. Om succesvol te zijn in de sport en in het bedrijfsleven is het noodzakelijk om altijd te blijven verbeteren. Dat element – ‘Never Stop Improving’ – is iets wat we zullen benadrukken in de wereldwijde marketingcampagnes van Exact, waarin Max het gezicht wordt.’

Vier punten

Max streed in de Belgische Grand Prix afgelopen weekend en werd daar achtste, goed voor 4 punten. Max Verstappen is blij met de vier WK-punten die hij zondag veroverde bij de Grand Prix van België, ondanks een fout in de laatste ronde waardoor hij een betere positie misliep.
De Nederlander startte de race als achttiende en verloor even plaatsen aan de McLarens van Jenson Button en Fernando Alonso, die achter hem begonnen. Mijn start ging redelijk goed, maar de McLarens waren wel een stuk sneller weg. Daar hebben wij nog wat werk te doen. Maar in de eerste ronde kon ik gelijk al een stel anderen inhalen”, zei hij tegen nu.nl. Zie ook het onderstaande filmpje met alle actie. 

Max Verstappen: ‘Ik voel me goed bij de samenwerking met Exact en ben er trots op. Het bedrijf heeft een geschiedenis in de Formule 1-wereld en ondersteunde mijn vader toen hij coureur was. De samenwerking met Exact past perfect bij mij. We willen allebei de wereldtop bereiken. En ja, dat kan een uitdaging zijn, maar we weten ook dat succes niet af te dwingen is. Je moet gewoon het juiste pad blijven volgen.’ 

Exact

Over Exact

Business software, dat is wat Exact maakt voor meer dan 200.000 organisaties wereldwijd. Dertig jaar geleden startten zes studenten een bedrijf in een garage, nu zijn we een internationale onderneming met 1.550 collega’s in 15 landen met een omzet van 188 miljoen euro in 2014. Dankzij Exact kunnen bedrijven snel reageren op veranderingen in de markt en kansen grijpen wanneer ze zich voordoen. Max Verstappen werkt op creatief gebied samen met design- en onderzoeksinstituut FreedomLab rond comminity-activatie, om een bredere relevantie te verkrijgen in het leven van zijn fans. De samenwerking is erop gericht om het domein van professionale sport, gezondheid en ondernemerschap verder te ontwikkelen.

De redactie

Recent Posts

Productie industrie blijft verder krimpen

De kalendergecorrigeerde productie van de Nederlandse industrie was in maart 6,0 procent lager dan in…

1 dag ago

Maakindustrie Expo: Gratis advies van Maakdokters

Tijdens de beurs Maakindustrie Expo in Hardenberg biedt Vraag & Aanbod in samenwerking met de…

2 dagen ago

2,5 miljoen euro voor circulaire ontwikkelingen binnen de maakindustrie

De nieuwe subsidieronde van de Kennis- en Innovatieagenda Circulaire Economie is vanaf 7 mei geopend…

2 dagen ago

Personeelstekorten zetten werkgevers onder financiële druk

Om het hoofd te bieden aan de aanhoudende krapte op de arbeidsmarkt, zetten werkgevers een…

2 dagen ago

Plaatbewerker lanceert eigen magazine

WBM Staalservice heeft een magazine uitgebracht: Leer! Het magazine geeft een beeld van wat WBM…

3 dagen ago

Column Joachim Driessen: Politieke rampspoed

De kabinetsformatie is al een tijdje onderweg, maar de poging een rechts kabinet te vormen,…

3 dagen ago