zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Reesink Staal en ArcelorMittal verhogen staalprijzen


Zutphen , 3 september 2015
Reesink Staal heeft met per 1 september de brutoprijzen van zowel balkstaal als stafstaal verhoogd. Eerder al verhoogde ArcelorMittal Staalhandel ook al de prijzen voor balk-, stafstaal, zagen en conserveren.

Reesink verhoogde de prijzen voor balkstaal met € 15,00 per ton en voor stafstaal met € 15,00 per ton.  De prijsverhoging is volgens de staalleverancier nodig vanwege de gestegen inkoopprijzen. Deze verhoging geldt niet voor reeds uitgebrachte offertes.

 

ArcelorMittal

'Van onze balkenleverancier hebben wij berichten ontvangen dat hun orderportefeuille goed gevuld is en dat men voor nieuwwalsing een verhoging vraagt van 15,00 euro per ton', meldtWim Gijsen, senior sales manager bij ArcelorMittal Staalhandel. 'Onze stafstaalleveranciers hebben reeds een verhoging van de overprijzen doorgevoerd. Per 25 augustus 2015 zullen wij de bruto prijzen van stafstaal in onze prijscourant gaan aanpassen. Ook zullen wij de prijzen van zagen en conserveren alsmede het boren met 5 procent verhogen, dit als gevolg van de gestegen kosten.'

Deze aanpassingen staan in de gedetailleerde prijslijsten op de website van ArcelorMittal Staalhandel.

 

Zie hier o.a. de nieuwe Vraag en Aanbod staalprijzen waaronder de nieuwe prijslijst van Reesink Staal vanaf 1 september.  

     
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Markttrends

 

Nieuws per sector

 
 
 

Geïnteresseerd in metaal?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox.

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts