Categories: Actueel

Het gaat weer gebeuren: vier dagen vol aan de bak

Met een andere start dan twee jaar geleden. Want vanavond (woensdag 7 maart) begint de aanloop naar de beurs al lekker met de Avond van de Maakindustrie, waarin alle prijzen worden verdeeld. Hier kunnen de standhouders en prijswinnaars dus iets mee doen op de beurs, want je wint niet zomaar even een prijs. Benut de mogelijkheden die er zijn en laat het zien in en aan de markt.


Maar dit geldt voor alle exposanten. Uiteraard voor zowel TechniShow als ESEF. Laat je zien, vier dagen vol aan de bak. Alleen of met personeel, het maakt niet uit, maar nu moeten de piketpaaltjes worden geslagen voor de komende jaren. Dit klinkt misschien als een discrepantie gezien de ietwat oververhitte markten, maar toch. Het is en blijft een goede zaak om de orderportefeuilles goed vol te houden. Want, zoals het nu eenmaal gaat in de economie, het zal op den duur toch weer wat afkalven. En dan is het goed een buffer te hebben.

Bij een plots inkrimpende markt, of markten, is er dan even wat ruimte om dit goed te kunnen opvangen. Maar goed, laat ik niet te veel doemdenken, we hebben nu de gelegenheid veel ‘te doen’ op ESEF en TechniShow. Want naast de exposanten die de meest fraaie innovaties tonen, is er veel aandacht voor het overdragen van kennis. Vele tientallen experts doen hun verhaal. Of het nu gaat om de te volgen stappen via IoT en Big Data, prijsoptimalisatie in de maakindustrie of de vraag om meer jongeren in mijn bedrijf, het komt allemaal aan bod. In deze beursspecial alle informatie over tal van activiteiten. Maar uiteraard ook alle informatie over de standhouders. Doe er uw voordeel mee.


Uiteraard bent u ook welkom op de stand van Vraag en Aanbod waar we met het redactieteam live op de beurs de dagkrant gaan maken. Hal 8 standnummer A064.

Rolf Elling, hoofdredacteur

Reageren?

E-mail: rolfelling@vraagenaanbod.nl

Twitter: @VenA_Rolf

Facebook: www.facebook.com/vraagenaanbod

De redactie

Recent Posts

AI binnen de maakindustrie, wat is er mogelijk?

Tijdens de Maakindustrie Expo in Hardenberg was er ook aandacht voor AI. Voor de een…

2 dagen ago

Kasteel Metaal best presterende bedrijf in metaalbewerking

Aeternus heeft een top 25 gemaakt met de best presterende metaalbewerkende bedrijven. Aan de top is…

2 dagen ago

DeSpray tekent miljoenencontract met het Australische ARRG Waste

Het in Nederland gevestigde DeSpray Environmental tekende op de IFAT-beurs in München een langetermijncontract van…

2 dagen ago

Reactie Koninklijke Metaalunie op Hoofdlijnenakkoord

Het Hoofdlijnenakkoord is gepresenteerd. Koninklijke Metaalunie is blij dat er duidelijkheid is. De nadruk op…

2 dagen ago

Veiling waardevolle houtbewerkingsmachines – BE/NL

Industrieel veilinghuis Surplex veilt momenteel een 30-tal waardevolle houtbewerkingsmachines. De veiling bevat items van SCM,…

3 dagen ago

VNO-NCW: ‘Hoofdlijnenakkoord heeft terecht aandacht voor ondernemerschap en verdienvermogen’

‘Het Hoofdlijnenakkoord van de vier partijen heeft gerichte aandacht voor de reële zorgen van burgers…

3 dagen ago