zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Techconn gaat voor kwaliteit ook in 2017


Hengelo, 19 december 2016
‘Wie peanuts betaalt, krijgt apen als leverancier’ was de titel van een column uit people’s businessclub en geschreven door Humphrey G. van der Laan (top 100 meest invloedrijke personen Overijssel). Professionele purchasers zijn zich al langer bewust dat het niet alleen maar om de prijs gaat. Ze willen leveranciers die ook kennis hebben en nog belangrijker deze kennis willen delen.

Een rondje langs een aantal purchasers die de Techconn 2016 hebben bezocht, bevestigde dit. Bijvoorbeeld een reactie van de inkoopmanager van Lely Industries ‘De Techconn was een kwalitatief goede beurs met overzichtelijke stands en interessante workshops. Ik heb naast nieuwe kennis ook drie nieuwe potentiele leveranciers overgehouden aan de Techconn en ik ben zeker voornemens om de Techconn in 2017 te bezoeken.'

 

Dit is precies waar het bij de Techconn om draait en waarom zorgvuldig gekeken wordt wie een stand wil en wat ze te bieden hebben. Techconn gaat voor kwaliteit en niet voor kwantiteit, hierdoor zijn zelfs een aantal inschrijvingen in 2016 voor een stand niet gehonoreerd. Om nog meer kennis op te doen, zal het aantal workshops voor Techconn 2017 worden uitgebreid met ook workshops specifiek op het gebied van purchasing. Verderop een eerste overzicht van de workshops die gehouden zullen gaan worden en die bezoekers gratis wordt aangeboden. Voor meer informatie over de inhoud van de workshops zie www.techconn.nl. Een analyse van de bezoeker die Techconn 2016 heeft bezocht laat zien dat bijna 75 procent een beslissingsbevoegde functie heeft binnen zijn of haar organisatie en dus laat zien dat naast de stands ook de bezoekers van een hoge kwaliteit waren. Een vergelijking met andere beurzen laat overigens zien dat dit percentage opvallend hoog is. Deze bezoekers kwamen niet alleen uit Oost-Nederland maar ook uit Duitsland en de rest van Nederland. De meerderheid van deze bezoekers heeft een duidelijke relatie met de maakindustrie.

 

Plug-and-play

Het concept van plug-and-play werd door de standhouders als zeer positief ervaren en zorgde er voor dat men de inrichting van de hal als zeer overzichtelijk betitelde en men geen onnodige tijd kwijt was aan het op of af bouwen van een stand. Op verzoek van de meeste standhouders zal de Techconn wederom maar op één dag plaats vinden zodat bezoekers niet verdeeld komen over meerdere dagen en standhouders maar 1 dag afwezig zijn van de organisatie. Bij interesse om als standhouder deel te nemen kunt u zich aanmelden via www.techconn.nl.

 

De workshops op Techconn 2017
• WordLenig: Lenig marktkansen benutten
• Vosteq ‘Houdbaar Verspanen'
• Kennispark: Zakelijk gebruik van social media
• Idepartners: Trends in design
• Spartners: Groei, betere cashflow en lagere kosten
• Supplydrive (MKG)
• Workshop ‘Ketenintegratie voor elk metaalbedrijf'
• Inkooprendement: Kostenbesparingen en prestatieverbeteringen
• FME: Vaartmakers

 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 
 
 

Geïnteresseerd in metaal?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox.

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Faillissementen

meer...
 

Gratis e-mailnieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit uw branche, recente marktplaats aanbiedingen en meer? Meld u dan nu aan voor de gratis nieuwsbrief.
Aanmelden
 

Uw handel op onze industriële marktplaats?

Plaats snel en eenvoudig uw handel op onze industriële marktplaats. Van kantinestoel tot kantbank! Lees meer