vraagenaanbod.nl

Drameco BV

Pas uw vermelding aan Via de link 'Pas uw vermelding aan' kunt u de bestaande profielgegevens van uw bedrijf aanpassen. U krijgt toegang door u in te loggen met het opgegeven emailadres en uw wachtwoord.

Indien deze niet bij u bekend zijn, kunt u dit bij ons opvragen. Neem hiervoor contact op met
gidsen@mybusinessmedia.nl Telefoonnummer: 0570 504 344

Drameco BV

Drameco is de beste oplossing voor het organiseren van uw point-of-sales materiaal naar uw dealer of klant. De producent van draadproducten voor het winkelinterieur en industriële oplossingen. Onze industriële designers zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van een perfect pakket draadprodukten en POS materialen. Ons aanbod is compleet, u kunt bij ons terecht voor draadschappen en draadmanden, metalen displays in alle vormen en maten eventueel gecombineerd met kunststof en hout, roosters voor koelkasten en ventilatoren.

Een groep van 50 medewerkers zijn gemotiveerd in onze eigen productie en zorgen voor een kwaliteitsproduct!

Met onze interne en externe productiefaciliteiten kunnen wij u de beste kwaliteit garanderen tegen concurrerende prijzen. Wat betreft logistiek kunnen wij u, in samenwerking met onze partners, voorzien van op- en overslag faciliteiten en eventueel het afvullen van uw displays.

volledig profiel

A
B
C
-D-
  • DRAMECO
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z

Monierweg 7
7741 KV Coevorden
Postbus 63
7740 AB Coevorden
Nederland

Zoek