vraagenaanbod.nl

Troax BV

Pas uw vermelding aan Via de link 'Pas uw vermelding aan' kunt u de bestaande profielgegevens van uw bedrijf aanpassen. U krijgt toegang door u in te loggen met het opgegeven emailadres en uw wachtwoord.

Indien deze niet bij u bekend zijn, kunt u dit bij ons opvragen. Neem hiervoor contact op met
gidsen@mybusinessmedia.nl Telefoonnummer: 0570 504 344

Troax BV

Troax is 's werelds grootste producent en leverancier van modulaire industriële gaaspanelen. Troax levert en monteert modulaire gaas-/en plaatwanden die toepasbaar zijn als industriële scheidingswanden, machinebeveiliging, achterwanden en legborden voor magazijnstellingen, bergingen, garageboxen en (gas-) opslagruimten

Ons pallet omvat een reeks aan systemen, inzetbaar in 3 verschillende marktsegmenten.

WP: Warehouse Partitioning: gaaswanden en volle plaatwanden voor industrie en logistiek. Voor het indelen en afschermen van magazijnen, de veilige opslag van goederen, doorvalbeveiliging en legborden voor magazijn- en palletstellingen, fietsboxen en gasboxen, kooien met dak, indelen en beveiligen van datacenters, enz.

MG: Machine Guarding: machineafscherming / machinehekwerk voor het afschermen en beveiligen van machines, robots, conveyors, automatische magazijnen, enz. Te combineren met veiligheidsdeuren met tal van slotopties en veiligheidsschakelaars.

PP: Property Protection: modulaire wanden voor het indelen van bergingen, zolders, kelders, fietsenstallingen, garages, parkings enz.

Troax is ISO 9001/9002 + ISO 14001 gecertificeerd.

volledig profiel

Categorieën (1): Bouw/Hout Industrie meer

  • Bouw/Hout Industrie

Merken per categorie

Producten per categorie

Heereweg 331
2161 BL Lisse
Nederland

Tel. 0252-370154
Fax 0252-370184
www.troax.com
info@troax.nl

Zoek