vraagenaanbod.nl

Vetter Machinefabriek en Slijperij BV

Pas uw vermelding aan Via de link 'Pas uw vermelding aan' kunt u de bestaande profielgegevens van uw bedrijf aanpassen. U krijgt toegang door u in te loggen met het opgegeven emailadres en uw wachtwoord.

Indien deze niet bij u bekend zijn, kunt u dit bij ons opvragen. Neem hiervoor contact op met
gidsen@mybusinessmedia.nl Telefoonnummer: 0570 504 344

Vetter Machinefabriek en Slijperij BV

Vetter bv gespecialiseerd in het bewerken van harde en geharde staalsoorten. De specialist voor het vervaardigen van industrieele messen voor diverse industrieen. Machine messen voor kunstof, metaal, recycling en voedingsmiddelenindustrie.

Uitgerust met een modern CNC gestuurd machine park kan Vetter al het vlakslijp -werk, CNC frees en CNC draaiwerk voor u uitvoeren. Door het in eigen huis harden / veredelen en vlakslijpen van metaal houden wij het gehele proces in eigen beheer, wat resulteert in korte levertijden en optimale service.

Wij kunnen voor u grote platen vlakslijpen of voorslijpen en tevens geheel frezen. Het uitvoeren van CNCfreeswerk en CNCdraaiwerk doen wij in eigen huis. Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van machineonderdelen, machinemessen, stempels en gereedschappen voor de industrie. Wij kunnen voor u machineonderdelen vervaardigen en bewerken tot meer dan 3 meter lengte.

Wij kunnen precisieslijpen tot 3200 mm lengte op diverse vlakslijp machines en scherpslijpen en profielslijpen tot 4000 mm lengte.

Naast machineonderdelen & industrieele messen produceren wij uiteenlopende onderdelen in aluminium en kunstof en stempels , matrijzen voor kantpersen.

volledig profiel

Categorieën (1): Metaalproducten vervaardiging meer

  • Metaalproducten vervaardiging

Merken per categorie

Producten per categorie

Schakelstraat 19
1014 AW Amsterdam
Nederland

Tel. 020-6822694 / 6822693
Fax 020-6860823
www.vetterbv.com
info@vetterbv.com

Zoek