vraagenaanbod.nl

Veer BV, Metaalbedrijf J van der

Pas uw vermelding aan Via de link 'Pas uw vermelding aan' kunt u de bestaande profielgegevens van uw bedrijf aanpassen. U krijgt toegang door u in te loggen met het opgegeven emailadres en uw wachtwoord.

Indien deze niet bij u bekend zijn, kunt u dit bij ons opvragen. Neem hiervoor contact op met
gidsen@mybusinessmedia.nl Telefoonnummer: 0570 504 344

Veer BV, Metaalbedrijf J van der

Onze hoofdactiviteit is nog steeds het draaien in de diameters 1 tot 65 mm. Hiervoor beschikken wij over ca. 4 machines van de merken MIYANO , STAR , GILDEMEISTER en TORNOS. 

24/7 is en blijft onze uitdaging, zodat we snel kunnen schakelen en korte levertijden kunnen realiseren. Om onze klanten een compleet product te kunnen aanreiken zijn wij in staat om de assemblage van de producten die wij vervaardigen te verzorgen.

In samenwerking met onze toeleveranciers kunnen wij ook nabehandelingen zoals verchromen, verzinken, vernikkelen, anodiseren en zwarten en dergelijke voor u verzorgen. 

Indien wij participeren in uw projecten verzorgen wij ook uw protoseries of tijdstudies.

Calculatie en/of Levering kan geschieden middels tekening of monster van de klant. Seriegroottes van middelgroot tot zeer groot is onze specialiteit. Snelle en flexibele levering gaat bij ons hand in hand met een strenge kwaliteitscontrole. Mogelijkheden om klantgericht te werken en mee te denken zijn volop aanwezig.

Ons doel is om u als klant van dienst te zijn met een product van hoge kwaliteit en tegen een scherpe prijs.

volledig profiel

Categorieën (1): Metaalproducten vervaardiging meer

  • Metaalproducten vervaardiging

Merken per categorie

Producten per categorie

2e Bothofdwarsstraat 8
7511 ZM Enschede
Nederland

Tel. 053-4315738
Fax 053-4315763
www.vanderveermetaal.nl
info@vanderveermetaal.nl

Zoek