vraagenaanbod.nl

Nijdra Group

Pas uw vermelding aan Via de link 'Pas uw vermelding aan' kunt u de bestaande profielgegevens van uw bedrijf aanpassen. U krijgt toegang door u in te loggen met het opgegeven emailadres en uw wachtwoord.

Indien deze niet bij u bekend zijn, kunt u dit bij ons opvragen. Neem hiervoor contact op met
gidsen@mybusinessmedia.nl Telefoonnummer: 0570 504 344

Nijdra Group

Nijdra Group is een professionele toeleverancier van fijnmechanische onderdelen en mechatronische modules bestemd voor de hightech industrie.

Nijdra Group is een familiebedrijf uit 1947 dat zijn opdrachtgevers al drie generaties lang ontzorgt door het verzorgen van co-engineering, productie en assemblage. Door onze ruime ervaring in de hightech industrie kunnen we in elke fase – van ontwikkeling tot eindproduct – van meerwaarde zijn.

Categorieën (1): Metaalproducten vervaardiging meer

  • Metaalproducten vervaardiging

Merken per categorie

Producten per categorie

Bamestraweg 31
1462 VM Middenbeemster
Postbus 85
1462 ZH MIDDENBEEMSTER
Nederland

Tel. 0299-689900
Fax 0299-683475
www.nijdra.nl
info@nijdra.nl

Nieuws over Nijdra Group (2)

Dit Noord-Hollandse metaalbedrijf maakt onderdelen voor hoofdtelefoon van 50.000 euro

Het bedrijf produceert alle aluminium componenten voor de prestigieuze HE-1 hoofdtelefoon van Sennheiser. Aan de hoofdtelefoon hangt een prijskaartje van maar liefst 50.000 euro. Het bedrijf is enorm trots dat een wereldspeler als Sennheiser in Middenbeemster langskomt en de onderdelen voor zijn meest prestigieuze product er laat maken. lees verder

Nijdra verspaant aan beste koptelefoon Sennheiser

De Nijdra Group heeft met haar kennis op verspaningsgebied bijgedragen aan - volgens kenners - de beste koptelefoon en versterker ter wereld, de Orpheus van Sennheiser. Sinds kort levert de verspaner alle fijnmechanische delen voor de Orpheus aan Sennheiser. lees verder

meer Nieuws...

Foto's van Nijdra Group (3)

Zoek