vraagenaanbod.nl

Amplimo BV

Pas uw vermelding aan Via de link 'Pas uw vermelding aan' kunt u de bestaande profielgegevens van uw bedrijf aanpassen. U krijgt toegang door u in te loggen met het opgegeven emailadres en uw wachtwoord.

Indien deze niet bij u bekend zijn, kunt u dit bij ons opvragen. Neem hiervoor contact op met
gidsen@mybusinessmedia.nl Telefoonnummer: 0570 504 344

Amplimo BV

Amplimo is de grootste leverancier van ringkern transformatoren in Nederland met een zeer uitgebreide reeks direct uit voorraad leverbaar.We kunnen voor bijna elke applikatie een ringkern transformator aanbieden. In de meeste gevallen hebben we deze op voorraad en kunnen daardoor zeer snelle levertijden garanderen.

Naast onze KEMA en UL/CSA gekeurde standaard reeks leveren we ook ringkern transformatoren naar uw wensen. (custom-made). Deze kunnen eventueel ook met KEMA KEUR (ENEC 05) en/of UL/CSA geleverd worden. Als u een aanbieding wenst voor ringkerntrafo’s OP MAAT, neem dan contact met ons op via E-mail, telefoon, fax of vul het aanvraagformulier in het menu links. Met onze productie faciliteiten in Europa en het Verre Oosten kunnen we zowel een snelle levertijd als een concurrerende prijs aanbieden.

volledig profiel

Categorieën (1): Handel/Groothandel overig meer

  • Handel/Groothandel overig

Merken per categorie

Producten per categorie

Industrieweg 14
7161 BX NEEDE
Postbus 27
7160 AA NEEDE
Nederland

Tel. 0545-283456
Fax 0545-283457
www.amplimo.nl
info@amplimo.nl

Foto's van Amplimo BV (1)

Zoek