Categories: Actueel

BLM Group start eigen vestiging in Benelux

BLM Group is wereldwijd partner voor complete buisbewerking. Zo zijn er wereldwijd meer dan tweeduizend Lasertube-systemen geïnstalleerd. Bekend als een van de marktleiders van buisbewerkingssystemen, maar ook met een breed scala aan oplossingen voor gecombineerd buis- en plaatlasersnijden en 3D lasersnijsystemen voor 3D-gevormde werkstukken, omvat BLM Group drie onafhankelijke bedrijven: BLM SPA, Adige SPA en Adige-SYS SPA.

Om de bijna 300 geïnstalleerde Lasertube-, Tube buig-, buiseindvormings- en zaagsystemen beter te kunnen onderhouden en te voldoen aan de toenemende vraag uit de markt naar geavanceerde productietechnologieën en hoogwaardige producten, wil het bedrijf in met de nieuwe dochteronderneming haar inspanningen in Nederland, België en Luxemburg versterken. Doel is om het aanspreekpunt voor verkoop te versterken en directe servicesupport te bieden, bemand door drie nieuwe Nederlandse servicetechnici die een intensieve training hebben doorlopen bij de moederbedrijven van BLM Group in Cantù en Levico, Italië.

‘Met een eigen vestiging in de Benelux bouwen we aan een sterke basis waarmee we de band met onze bestaande en toekomstige klanten verder uit kunnen bouwen. We zijn ervan overtuigd dat onze ervaring en decennialange aanwezigheid in de Benelux daar een sterke bijdrage aan levert’, zegt René Hazenberg, als managing director van de BLM Group Benelux en verantwoordelijk voor de uitbouw in Nederland, België en Luxemburg.

Het nieuwe kantoor zal worden gevestigd in Veghel, waar vanuit zowel de verkoop en service als trainingen voor klanten zullen worden verzorgd.

BLM Group Benelux zal begin maart 2019 operationeel zijn voor een snelle inzet van onze eigen hoogopgeleide technici en een verkoopteam dat dicht bij de klant staat.

De redactie

Recent Posts

AI binnen de maakindustrie, wat is er mogelijk?

Tijdens de Maakindustrie Expo in Hardenberg was er ook aandacht voor AI. Voor de een…

2 dagen ago

Kasteel Metaal best presterende bedrijf in metaalbewerking

Aeternus heeft een top 25 gemaakt met de best presterende metaalbewerkende bedrijven. Aan de top is…

2 dagen ago

DeSpray tekent miljoenencontract met het Australische ARRG Waste

Het in Nederland gevestigde DeSpray Environmental tekende op de IFAT-beurs in München een langetermijncontract van…

2 dagen ago

Reactie Koninklijke Metaalunie op Hoofdlijnenakkoord

Het Hoofdlijnenakkoord is gepresenteerd. Koninklijke Metaalunie is blij dat er duidelijkheid is. De nadruk op…

2 dagen ago

Veiling waardevolle houtbewerkingsmachines – BE/NL

Industrieel veilinghuis Surplex veilt momenteel een 30-tal waardevolle houtbewerkingsmachines. De veiling bevat items van SCM,…

3 dagen ago

VNO-NCW: ‘Hoofdlijnenakkoord heeft terecht aandacht voor ondernemerschap en verdienvermogen’

‘Het Hoofdlijnenakkoord van de vier partijen heeft gerichte aandacht voor de reële zorgen van burgers…

3 dagen ago