Metalas Cleaning Systems BV

Heeft u een probleem met ingelopen assen, versleten asbussen, uitgeslagen spiebanen, te snel slijtende onderdelen, aantasting door een corrosief milieu of soortgelijk, dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Wij hebben een jarenlange ervaring in het repareren van machineonderdelen door middel van thermisch spuiten en oplassen. Ook voor het aanbrengen van slijtvaste en corrosie werende deklagen op nieuwe onderdelen kunt u bij ons terecht. Onze klanten bevinden zich o.a. in de (petro) chemische, scheepvaart-, offshore-, automobiel-, defensie-, luchtvaart-, voedingsmiddelen-, glas- en papierindustrie. Daarnaast schakelen machinefabrieken, revisiebedrijven, pompenfabrikanten en energiecentrales ons voortdurend in.

Op basis van uw wensen en onze ervaring kiezen wij, in goed overleg, voor de meest optimale spuit- en/of laslaag. Omdat wij naast deze technieken ook beschikken over een uitgebreid machinepark, kunnen wij alle noodzakelijke voor en nabewerkingen zoals draaien, frezen, rond- en vlakslijpen ook voor u verzorgen.