Boode BV

Categorieën: (1)

Boode is marktleider in het produceren en leveren van hoogwaardige PVC filterbuis en stijgbuis systemen voor waterbronnen. KIWA-, DWi- en WRAS keurmerk en ISO 9001-kwaliteitsgarantie.

Boode maakt filterbuis en stijgbuisproducten, waaronder de Boode Select-serie met een diameter van 26 mm tot 630 mm, Boode CSS continu gesleufd PVC filter, Boode BGP PVC filter met aangeplakte grindomstorting, Boode PAC dubbelwandige PVC filters en Boode HDPE filterbuis en stijgbuis systemen.

Boode is ook distributeur voor aanverwante producten voor grondwaterboringen: RVS filterbuis en stijgbuis systemen van Johnson, boorvloeistoffen en additieven van Baroid Industrial Drilling Products, boorgatafdichtingsproducten van Mikolit en Cebo, PVC lijmen van SABA, boorgatcamerasystemen van PASI en Laval, regeneratie producten van Boresaver, BluePump handpompen, pompen en onderdelen van American Mfg Company.

Hoogwaardige producten voor waterbronnen in combinatie met een uitstekende service en ongeëvenaarde flexibiliteit hebben ervoor gezorgd dat Boode producten wereldwijd met succes worden geïnstalleerd.