Zoeken
verfijnd zoeken marktplaats
 
 

Adverteren op vraagenaanbod.nl en in de handelskrant Vraag & Aanbod

 

Vraagenaanbod.nl is de online ontmoetingsplaats voor de Nederlandse maakindustrie en bouw; onmisbaar voor ondernemers en adverteerders die zaken willen doen. Zij kunnen hier terecht voor; 

 

1) Up-to-date sectorinformatie
De site is helder en overzichtelijk ingedeeld in verschillende sectoren; metaal, kunststof, bouw, hout, intern transport en opslag, elektrotechniek&automatisering en toeleveren&uitbesteden. Voor iedere sector biedt de site relevant branchenieuws, marktprijzen, markttrends,  technische ontwikkelingen, productinnovaties en nog veel meer.  


2) Directe Handel

 De marktplaats is het handelshart van de website; of het nu gaat om materialen, gereedschappen, bedrijfsinrichting of machines.

 

3) Make or Buy
Heeft een ondernemer een toeleverancier nodig, dan hoeft hij alleen maar op vraagenaanbod.nl te kijken, voor bedrijfsprofielen en contactgegevens.

 

Hoe kunt u uw boodschap onder de aandacht van uw doelgroep brengen? 

 

Adverteren op de website vraagenaanbod.nl 

Vraagenaanbod.nl biedt een scala van mogelijkheden om uw boodschap te communiceren, van standaard proposities tot en met maatwerk. Onze account managers helpen u graag bij het optimaliseren van uw campagnes.

 

Belmet Verkoop vraagenaanbod.nl 0570-504 378 of mail naar verkoop@vraagenaanbod.nl 

 

  Mediabrochure 2017 
Vraag & Aanbod
  Specificaties
Online adverteren
  
MB17VK.PNG
    


 

Adverteren in de vraagenaanbod.nl nieuwsbrief

Elke donderdag verschijnt de nieuwsbrief van vraagenaanbod.nl in e-mail boxen van vele professionals uit de Nederlandse maakindustrie.  Zij blijven op de hoogte van het laatste nieuws, de laatste metaalprijzen, faillissementen en slimme tips en trucs.

 

Als adverteerder kunt u onder meer advertorials en banners plaatsen in de nieuwsbrieven. En met de database van vraagenaanbod.nl zijn de e-mail adressen van alle professionals direct beschikbaar voor een scherpe partnermail actie. Goed om uw boodschap extra kracht bij te zetten. 

 

Belmet Verkoop vraagenaanbod.nl 0570-504 378. 

Of mail naar verkoop@vraagenaanbod.nl

 

Adverteren in dé handelskrant Vraag & Aanbod

 

Vraag & Aanbod is al meer dan 115 jaar onmisbaar voor het industrieel midden- en kleinbedrijf. De krant biedt elke week:

 

  1)  Nieuws en achtergronden over branche-, markt-, en 

       productontwikkelingen, techniek, economie en bedrijfsvoering.  


  2)  Aantrekkelijke aanbiedingen van leveranciers in de branches:

       metaal, bouw, hout, kunststof, elektrotechniek, transport

       en opslag, aandrijven en besturen en ondernemerszaken.  


  3)  Belangrijke informatie over wet- en regelgeving, faillissementen,

        aanbestedingen en marktprijzen.

 

 

Thema's en specials

Naast de wekelijkse edities van Vraag & Aanbod verschijnen regelmatig specials over beurzen, evenementen of een specifieke branche. In deze uitgaven kunt u uw bedrijf extra profileren bij beslissers binnen uw doelgroep. 

 

 

Optimale exposure voor uw bedrijf?

 

Profiteer dan van onze multimediale aanpak: combineer de krant Vraag & Aanbod met de website vraagenaanbod.nl en onze wekelijkse e-mail nieuwsbrief. Zo vergroot u gegarandeerd uw naamsbekendheid, krijgt u direct contact met prospects en zet u uw boodschap nog meer kracht bij!


Contact

Belmet Verkoop Vraag & Aanbod 0570-504 378. Of mail naar verkoop@vraagenaanbod.nl 

 

 

Disclaimer