Zoeken
verfijnd zoeken marktplaats
<!-- Bedrijfsnaam -->
 

Multinal Group

Dé chemisch technische dienstverlener voor oppervlaktebehandelingen en industrieel reinigen.

Multinal Group is actief op het gebied van metaaloppervlaktebehandelingen zoals beitsen en passiveren, elektrolytisch polijsten, poedercoaten, natlakken, verchromen, vergulden, vernikkelen en verzinken. Ook voor het ABS/ABS-blends kunststof metalliseren door middel van verkoperen, vernikkelen, verchromen en vergulden kunt u bij haar terecht. Daarnaast biedt zij de mogelijkheid om vakkundig bij u op locatie reinigingen uit te voeren. U kunt daarbij denken aan het industrieel reinigen of chemisch technisch reinigen van pijpleidingen, tanks, warmtewisselaars, procesinstallaties, productie-units, machines, sprinkler nozzles, stoomketels, koeltorens en andere procesonderdelen alsmede het testen van deze systemen. Daarnaast behoren (camera)inspecties en engineering van deze systemen, alsmede het reinigen van HVAC lucht- en vetafzuigkanalen en desinfectie tot haar dagelijkse werkzaamheden.

Behalve ruime keuze uit veel verschillende oppervlaktebehandelingen, biedt Multinal Group voor- en nabewerkingsmogelijkheden, de mogelijkheid voor verpakken, assembleren en verzorgen wij indien gewenst uw transport.

Juist omdat de keuze voor een oppervlaktebehandeling of reiniging vaak ingrijpende gevolgen kan hebben voor uw product of productieproces, mag een deskundig advies - die rekening houdt met uw bedrijfssituatie - niet ontbreken. Met Multinal Group bent u verzekerd van vakkundig advies én een betrouwbare, internationale partner met ruime ervaring in o.a. de metaal-, petrochemische- en farmaceutische industrie, offshore, scheepsvaart en horeca. Ook in de landbouwindustrie, automaten- , constructie- , verlichting- , automobiel- en machinebouwindustrie, kantoorinrichting en renovatiebranche kunnen wij u adviseren.

Multinal Group opereert wereldwijd en heeft nationaal vestigingen in Almere, Alphen aan den Rijn, Amsterdam, Coevorden, Hoogezand, Maassluis en Vlaardingen.

Bezoek onze website: www.multinal.com

Multinal Group - Beitsen en passiveren

Reken af met gevormde oxiden, zoals gloei-, wals-, smeed- en giethuid, aanloopkleuren en eventueel aanwezige corrosie op uw producten. Als beitsspecialist met meerdere beitserijen in Nederland, weten wij wat er komt kijken bij het vakkundig uitvoeren van een beitsbehandeling en/of het passiveren van uw product. Wij adviseren u graag, zodat u zich bezig kunt houden waar u goed in bent: uw eigen klant optimaal bedienen.

Meer informatie over beitsen en passiveren in één van onze fabrieken

Naast het beitsen en passiveren in één van onze fabrieken, bieden wij ook de mogelijkheid om bij u op locatie beitsen te verzorgen. Lees meer over beitsen en passiveren op locatie.

voor                                    na

Beitsen en passiveren

Beitsen en passiveren

Multinal Group - Elektrolytisch polijsten

Zijn een gladde uitstraling, verbeterde corrosiebestendigheid, kwaliteit en betrouwbaarheid van uw RVS product zeer belangrijk voor u? Dan is elektrolytisch polijsten ronduit de beste nabehandelingmethode. Elektrolytisch polijsten is uitermate geschikt voor specifieke toepassingen en heeft een aantal voordelen voor de eindgebruiker, wij informeren u graag over de mogelijkheden van elektrolytisch polijsten. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht als u al weet wat elektrolytisch polijsten van uw product kan beteken!

voor                           na
Elektrolytisch polijsten

Elektrolytisch polijsten 

Multinal Group - Reinigen van industriële systemen bij u op locatie

Pijpsysteem

Voorkomen van productiestagnatie of - storingen? Met het preventief reinigen van uw pijpleidingen en -systemen verkleind u de kans hierop! Maar ook voor het reinigen van tanks, warmtewisselaars, installaties, productie-units, machines, ketels, koeltorens en andere productieonderdelen alsmede het testen van deze systemen kunt u bij ons terecht. Tevens zijn wij een ervaren partner voor camera-inspecties en engineering van systemen en behoren het reinigen van HVAC lucht- en vetafzuigkanalen eveneens tot onze mogelijkheden. Zelfs legionella verwijdering en desinfectie van systemen behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden. Kortom, wilt u uw systemen vakkundig laten reinigen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Multinal Group - Poedercoaten

Poedercoaten

Bent u op zoek naar een kleurrijke, slijtvaste laag met een lange levensduur voor uw product? Dan biedt poedercoaten veel mogelijkheden. Door dat poedercoaten / poedercoating duurzame bescherming biedt tegen corrosie, onderhoudsvriendelijk is en producten een fraai en strak uiterlijk geeft, wordt poedercoaten door ons uitgevoerd op o.a. straatmeubilair, balkonhekken, machines, verkeersborden en productie-onderdelen. Afhankelijk van de eindtoepassing en het eindgebruik werken wij met eenlaags-, tweelaags of drielaags poedercoating. Van handmatige oplages tot seriematige, productieoplages, wij regelen het vakkundig en snel. Ook het poedercoaten van volumineuze of zware constructies is voor ons geen probleem.

Multinal Group - Slijpen en polijsten

Slijpen en polijstenDe veelzijdigheid van slijpen en polijsten maken het tot een populaire bewerking van metaal. Het verwijderen van pitjes en krasjes. Als voorbehandeling om een oppervlaktebehandeling beter te laten hechten of als nabehandeling voor een stralende glans of matte afwerking? Wij adviseren u graag over onze mogelijkheden van slijpen en polijsten. U mag het zeggen, de rest verzorgen wij. Wel zo makkelijk!

Multinal Group - Verchromen of mat verchromen

Wilt u een decoratieve en/of corrosiewerende chroomlaag op uw product(en)?

Verchroomde producten Verchroomde producten CPC

Onze verchroomspecialisten weten wat er komt kijken bij het verchromen. Afhankelijk van het materiaal, het gebruikersdoel en het door u gewenste einddoel, kunnen wij voor u mat verchromen of glans verchromen. Daarom is het belangrijk dat u zich goed laat adviseren. Iets wat wij overigens graag voor u doen, zodat u niet onnodig voor een verrassing komt te staan. Zo krijgt u of uw klant het product dat voldoet aan uw eisen. Wij horen u graag!

Multinal Group - Vergulden

U wilt een decoratief goudlaagje aanbrengen op uw product(en)?

Vergulden

De kleurwens of - eis, mate van glans, decoratieve of geleidingeisen en het aanbrengen van de juiste (onder)deklaag zijn allemaal factoren die het eindproduct en het eindresultaat beïnvloeden. Gelukkig kunt u bouwen op onze jarenlange ervaring met vergulden én vernikkelen. Onze vernikkelkennis komt goed van pas bij het verguldproces, omdat wij voor het aanbrengen van een goudlaagje als (onder)deklaag nikkel gebruiken. Kortom, wilt u een goed advies en een product dat aan uw wensen en eisen voldoet, neem dan contact met ons op.

Multinal Group - Vernikkelen

Verknikkelde producten

Het vernikkelen van een product wordt vaak gebruikt als onderlaag voor een andere oppervlaktebehandeling zoals vergulden of verchromen. Maar ook als decoratieve laag of voor een goede corrosiebestendigheid is vernikkelen prima toe te passen. Daarbij adviseren wij wel het basismateriaal - ondanks het opvullende vermogen van nikkel -volledig glad te maken voor het beste resultaat. Voor zowel vergulden, verchromen, vernikkelen of het glad maken van uw product door middel van slijpen en polijsten kunt u bij ons terecht. Vraag naar de mogelijkheden, wij adviseren u graag.

Multinal Group - Verzinken

Langdurige bescherming tegen corrosie voor uw product zonder tussentijds onderhoud?

Elektrolytisch verzinken in combinatie met passiveren biedt dan een goede oplossing.

Verzinken

Slotdelen, bouten en moeren, stangetjes, ringen en scharnierdelen zijn slechts een paar voorbeeld waarop verzinken goed toepasbaar is. Wij verzorgen verzinken in de kleuren geel, blank, groen of zwart. Ook hebben wij een alternatief voor elektrolytisch verzinken voor uw product, namelijk zwart passiveren (zink-ijzer-kobaltlegering), waarmee een diep zwarte kleur uw product haalbaar is.

Multinal Group - Verkoperen, vernikkelen, verchromen en vergulden van ABS/ABS-blends kunststof

ABS/ABS-blends kunststof

Multinal Group verzorgt het metalliseren van ABS/ABS-blends kunststof door middel van galvanisch Plating On Plastics. Plating On Plastics is het hoogwaardig metalliseren van kunststof door middel van de galvanische oppervlaktebehandelingen verkoperen, vernikkelen, verchromen en vergulden, waarbij het doel is om de decoratieve en/of functionele eigenschappen van ABS en ABS-Blends kunststofproducten te verhogen. Door het aanbrengen van de galvanische deklaag wordt de duurzaamheid en uitstraling van het kunststof product gewaarborgd. Ook voor advies en technische vraagstukken in de productontwikkelingsfase van uw ABS/ABS-blends kunststof product kunt u bij Multinal Group terecht.

 

ContactinformatieMultinal offerte

Multinal Group Head office
Rhôneweg 10
1043 AH Amsterdam

T +31 88 20 55 300
F + 31 88 20 55 301
www.multinal.com
Mail ons

 

Beursdeelname

Kunststoffen 2016

28 en 29 september
NH Koningshof, Veldhoven

Surface 2016

4 t/m 6 oktober
Brabanthallen, 's-Hertogenbosch

Seatrade Cruise Global 2017

14 t/m 16 maart
Fort Lauderdale, Florida USA

Europort 2017

7 t/m 10 november
Ahoy Rotterdam

 

Keurmerk / Certificering

ISO 9001 en VCA 
Multinal VCA logo2

 

Aangesloten bij:


ION logo SIR logo Koninklijke Metaalunie