Zoeken
verfijnd zoeken marktplaats
 

BVA Auctions BV

BVA Auctions is het grootste online veilinghuis van Nederland en veilt in opdracht van derden roerende en onroerende zaken. De website BVA-Auctions.com heeft maandelijks ruim 3 miljoen bezoeken en meer dan 850.000 geregistreerden. Op dit moment meer dan 15.000 kavels per week online en 100.000 biedingen. Dankzij het ruime en voortdurend wisselend aanbod is er bij BVA-Auctions.com altijd wat te bieden.

Meer over BVA Auctions »

Bouwindustrie

Voor ieder (bouw)project biedt BVA Auctions een breed aanbod aan bouwmaterieel. Het aanbod varieert van grondverzetmachines, agrarische machines, bewerkingsmachines, generatoren, gereedschappen, bestrating materialen, steigers, containers, hoogwerkers, uitvoerder ketens, bedrijfsauto's en andere bouw gerelateerde goederen. Op de kijkdag kunnen de machines en onderhoudsboekjes (indien aanwezig) geïnspecteerd worden.

Meer over het bouwgerelateerde aanbod »

Houtindustrie

BVA Auctions veilt geregeld houtbewerking machines waaronder (CNC) schaafmachines, vandiktebanken, vlakbanken, schuurmachines, zaagmachines, boormachines en kantenaanlijmmachines. Naast de machines worden onder meer houtvoorraden, afzuigunits en gereedschappen aangeboden. De in het verleden aangeboden bewerkingsmachines zijn van de merken: 'Weinig - SCM - Schroeder - Weima - Centauro'. Op de kijkdag kunnen de machines en onderhoudsboekjes (indien aanwezig) geïnspecteerd worden.

Meer over het houtgerelateerde aanbod »

 

Metaalindustrie

Metaalbewerkingsmachines waaronder (CNC) bewerkingscentra, draaibanken, kantbanken, freesmachines, zaagmachines, buigmachines, guillotinescharen, lasapparatuur van onder andere diverse topmerken behoren regelmatig tot het veilingaanbod. Op de kijkdag kunnen de machines en onderhoudsboekjes (indien aanwezig) geïnspecteerd worden.

Meer over het metaalgerelateerde aanbod »

Transport & Logistiek

Een specialisme van BVA Auctions is het veilen van vrachtwagens, bedrijfsauto's, bussen, opleggers, trailers en aanhangers . Ook interne transportmiddelen zoals heftrucks, pallethefwagens, magazijnwagens of een onderloopkraan worden regelmatig aangeboden. De transportmiddelen worden op bva-auctions.com nauwkeurig beschreven en ondersteund met foto's dan wel video's. Op de kijkdag kunnen de machines en onderhoudsboekjes (indien aanwezig) geïnspecteerd worden .

Meer over Auto en transportveilingen »

BVA Auctions - Veilingkalender

Resultaten 1-5 van 189

Veiling Type
Partnerveiling - Karner & Dechow - Commercieel vastgoed in KärntenPartnerveiling - Karner & Dechow - Commercieel vastgoed in Kärnten
Start: maandag 6 maart 2017 10:00:00
Sluiting: vrijdag 30 juni 2017 12:00:00
:
Online
Partnerveiling Dechow - Dubbele TrekpersPartnerveiling Dechow - Dubbele Trekpers
Start: vrijdag 10 maart 2017 14:00:00
Sluiting: woensdag 31 mei 2017 11:00:00
:
Online
BIO WKK - Onderhandse verkoopBIO WKK - Onderhandse verkoop
Start: vrijdag 10 maart 2017 17:00:00
Sluiting: woensdag 10 mei 2017 15:50:00
:In de kavellijst staat het betreffende kavel bestemd voor onderhandse verkoop.
Online
Partnerveiling Karner & Dechow <br/> Perceel grond LiezenPartnerveiling Karner & Dechow
Perceel grond Liezen

Start: dinsdag 4 april 2017 17:00:00
Sluiting: woensdag 31 mei 2017 15:00:00
:
Online
Partnerveiling Karner & Dechow <br/> IJs en slagroom machinesPartnerveiling Karner & Dechow
IJs en slagroom machines

Start: woensdag 12 april 2017 11:00:00
Sluiting: donderdag 11 mei 2017 9:00:00
:
Online
 

Contact

BVA logoBVA Auctions BV
Postbus 1838, 3800 BV Amersfoort

Bezoekadres:
Kryptonweg 8,
3812 RZ Amersfoort

 

Tel: 033 46 000 70

Fax. 033 46 000 79

E-mail: info@bva-auctions.com

Website: www.bva-auctions.com


KvK. 32118690
BTW. NL8160.10.456.B01

 

 

Sales

BVA Auctions is door haar expertise, effectiviteit, transparantie, klantgerichtheid en innovatie, hét online veilinghuis van Nederland sinds 2003.
BVA Auctions is gespecialiseerd in het efficiënt online verkopen van een grote diversiteit aan goederen. Door de inzet van professionele marketing op verschillende platforms (van Facebook tot krant, van banner tot flyer), worden wereldwijd de juiste kopers gevonden.
Uw aanbod wordt door middel van teksten, foto’s en eventueel video op een duidelijke manier getoond. Geïnteresseerden vanuit de gehele wereld kunnen na registratie op uw producten bieden. Met ruim 550.000 geregistreerde gebruikers en meer dan 2 miljoen bezoekers per maand is de kans op een goed resultaat maximaal. Na het bieden verzorgt BVA Auctions voor u de facturatie aan zowel binnenlandse als buitenlandse kopers. Binnen enkele weken heeft u op een efficiënte manier uw goederen verkocht en staat het geld op uw rekening.
Het salesteam van BVA Auctions adviseert u graag over de wijze waarop voor u een online veiling kan worden georganiseerd. Sales is bereikbaar per mail: sales@bva-auctions.com en per telefoon+31 (0)33-4678026

Contactgegevens BVA Auctions Sales  »

 

Registratie en nieuwsbrief

Wekelijks organiseert BVA Auctions tientallen veilingen. Voor zowel bedrijven als particulieren is er in ons steeds wisselende aanbod van veilingen en kavels altijd wat te bieden. Om te kunnen meebieden dient u zich eenmalig gratis te registreren.

Registreer nu gratis en begin meteen met bieden!  
Elke vrijdag verstuurt BVA Auctions een gratis nieuwsbrief met een overzicht van alle nieuwe veilingen. Met de onderstaande link kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief.

Meld u aan voor de nieuwsbrief  

 

BVA Auctions - Actuele veiling