Gizom

Gizom BV

Internationale Handelmaatschappij Gizom B.V. in Veendam is in binnen- en buitenland een toonaangevende leverancier van non-ferro en RVS producten. Wij leveren hoogwaardige standaard- en maatwerkproducten aan afnemers in branches als apparatenbouw, scheeps- en jachtbouw, offshore, constructiewerk en (petro)chemische industrie.

Een breed assortiment standaardproducten, onze mogelijkheden om maatwerk te bieden en een snelle en betrouwbare leveringsservice zijn de belangrijkste pijlers van onze dienstverlening.

bedrijfsgebouw Gizom

Aluminium

Gizom heeft een zeer uitgebreid assortiment aluminium platen, staven, profielen, buizen, lasbochten, T-stukken, flenzen op voorraad. Artikelen die niet tot ons standaardassortiment behoren kunnen wij volgens opgegeven specificaties voor u produceren.

Aluminium staven
Het assortiment staven bestaan uit, platte, vierkante, zeskantige en ronde staven.materialen kunnen op maat gezaagd geleverd worden. Andere afmetingen en/of legeringen zijn op aanvraag leverbaar.

Meer informatie Aluminium staven »

Buizen Bochten Profielen Platen Sokken Flenzen
+ Buizen + Bochten + Profielen + Platen + Sokken + Flenzen

Meer productcategorieën Aluminium »

Cunifer aluminium messing

Cunifer is een legering van koper (Cu), nikkel (Ni) en ijzer (Fe) die corrosie- en zeewaterbestendig is. Doordat ook biologische aangroei nauwelijks voorkomt op deze legering heeft Cunifer geen beschermende behandeling nodig en vergt het nauwelijks onderhoud. Dat maakt dit materiaal bij uitstek geschikt voor bijvoorbeeld warmtewisselaars in schepen en de offshore industrie. Ook aluminium-messing is een corrosie- en zeewaterbestendige legering die vaak toegepast wordt in zeewatermilieus. Het aluminium maakt het messing sterker en verhoogt de corrosiebestendigheid.

Meer informatieCunifer aluminium messing »

Productinfo Draadsokken Zadelstukken Lasbochten Lasverlopen Lascaps
+ Product info + Draadsokken + Zadelstukken + Lasbochten + Lasverlopen + Lascaps

Meer Productcategorieën »

Koper Brons

Gizom levert een groot aantal producten en halffabricaten in koper en brons, zoals koperen pijpen met een diameterbereik van 6 -267 mm, fittingen, lasbochten, soldeerbodems, soldeer- en voorlaskragen en bronzen fittingen en flenzen. Daarnaast leveren wij diverse montagegerede koperen leidingdelen met epoxy flenzen en andere eindproducten en toebehoren. U vindt ons assortiment hieronder uitgesplitst per productcategorie.

Pakkingringen
PakkingringGizom BV heeft pakkingringen in verschillende afmetingen. Mocht u een ander product, of andere maat zoeken, neem dan contact op met Gizom. Bij Gizom is maatwerk geen enkel probleem.

Meer informatie pakkingringen en afmetingen »

Bronzen fittingen Koperen fittingen Lasbochten koper Flenzen brons Koperen buizen Pakkingen brons
+ Bronzen fittingen + Koperen fittingen + Lasbochten + Flenzen brons + Koperen buizen + Pakkingringen

Meer productcategorieën productcategorieën Koper Brons »

Messing

Gizom levert een groot aantal messing producten en halffabricaten. U vindt ons assortiment hieronder uitgesplitst per productcategorie. Artikelen die niet tot ons standaardassortiment behoren kunnen wij volgens opgegeven specificaties voor u produceren.

Productinfo Platen Staven Profielen Buizen
+ Product info + Platen + Staven + Profielen + Buizen

Meer informatie Messing »

RVS

RVS is de afkorting van roestvast (of roestvrij) staal, een veredeld metaal dat zeer sterk en corrosiebestendig is. Het is een legering van hoofdzakelijk ijzer, nikkel, ten minste 10,5% chroom en hooguit 1,2% koolstof. RVS wordt veel toegepast in chemische industrie en de voedingsindustrie en in keukens (plaatwerk).

Gizom levert een groot aantal producten en halffabricaten in RVS. U vindt ons assortiment hieronder uitgesplitst per productcategorie. Artikelen die niet tot ons standaardassortiment behoren kunnen wij volgens opgegeven specificaties voor u produceren.

Profielen RVS buizen RVS flenzen RVS Staven Lasbochten Overige
+ Profielen + RVS buizen + RVS Flenzen + RVS staven + Lasbochten + Overige

Meer informatie RVS »

Contact

Wilt u meer informatie over Gizom BV of wilt u een offerte aanvragen voor maatwerk?

Neem dan contact op met Gizom BV via een van onderstaande contactmogelijkheden.

contact
Gizom BV
Transportweg 30
9645 KX Veendam

Telefoon: (0598) 61 57 38
Fax: (0598) 61 23 52
E-mail: info@gizom.nl

+ GPS-coördinaten
53°06'49.79“N, 6°53'26.59”E

 

Projecten

Onderstaand enkele projecten welke door GIZOM zijn uitgevoerd.

Project 1Project 2
Project 3Project 4
 

Historie

+ Al meer dan 100 jaar bij de tijd

De wortels van Gizom liggen in het Veendam van 1892, waar de overgrootvader van de huidige directeuren een koperslagerij begon. Daarmee sprong hij in op de snelgroeiende vraag naar roodkoperen leidingen. Ruim honderd jaar later vormen roodkoperen buizen in zeer uiteenlopende diameters slechts een onderdeel van ons indrukwekkende assortiment non-ferro. Gizom is in die tijd uitgegroeid tot een internationaal toonaangevende handelsonderneming in non-ferro producten. Aan afnemers over de hele wereld leveren wij hoogwaardige standaard- en maatwerkproducten van aluminium, koper, brons, cunifer en messing. Naast buizen omvat ons assortiment onder andere profielen, bochten, fittingen en verloopstukken in uiteenlopende maatvoeringen.

Ondanks de forse groei die Gizom heeft doorgemaakt, is het nog altijd een familiebedrijf dat zich kenmerkt door korte lijnen en sterke, persoonlijke betrokkenheid. Sinds 2003 zijn wij gevestigd in een ruim pand op het Tradepark in Veendam, aan de Transportweg 30.

 

Metaalunie-leveringsvoorwaarden

Download hier de Metaalunie Leveringsvoorwaarden.

PDFPDFPDF
NederlandsDuitsEngels