Zoeken
verfijnd zoeken marktplaats
Douna Groep
 

Over Douna

Douna Group
 

De Douna Group bestaat uit een viertal bedrijven met ieder een eigen specialiteit. Door een professionele en efficiënte onderlinge samenwerking zijn ze samen in staat voor ieder industrieel proces een oplossing te bieden. Wij staan u bij van begin tot eind en kunnen u extra van dienst zijn door een grote schat aan kennis. Uiteraard kunt u ook bij ieder bedrijf individueel terecht. De Douna Group bestaat uit Douna Engineering, Douna Machinery, Douna Precision en Douna Pneumatics.

Douna ISO9001  

Prototype maken

Prototype maken
 

Een prototype laten maken helpt u bij de beoordeling van uw daadwerkelijke product. Doet het product wat het moet doen en is hoe past het in het grote geheel? Een prototype kunt u laten maken bij de Douna Group. Wij staan u hierin bij van de ontwerpfase tot de realisering. Dankzij een brede kennis in verschillende deelgebieden kunnen wij voor u een prototype samenstellen dat voldoet aan hoogwaardige kwaliteitseisen.

CNC draaien en frezen

CNC draaien en frezen
 

CNC draaien en frezen gebeurt voorspoedig en nauwkeurig door de specialisten van Douna Precision. Dankzij het computergestuurd werken zijn zij in staat uw producten volledig naar wens te vervaardigen. Alle producten zijn bovendien van hoogwaardige kwaliteit en kunnen voldoen aan complexe eisen. Zowel voor enkelstuks, als voor grotere series CNC draaien of frezen kunt u bij Douna Precision terecht.

Speciaal machinebouw

Speciaal machinebouw
 

Voor speciaal machinebouw bent u bij Douna Machinery op de juiste plaats. Wij beschikken over jarenlange ervaring en een uitgebreid machinepark, dat ons bijstaat de meest speciale machines voor u te ontwikkelen. Wij werken volgens de voorwaarden van de Metaalunie en beschikken over brede kennis. In samenwerking met andere onderdelen van de Douna Group kunnen wij nog veel meer voor u betekenen.

Verspaning

Verspaning
 

Douna Precision, onderdeel van de Douna Group, is gespecialiseerd in de verspaning van metaal. Zij zijn thuis in de diverse technieken zoals slijpen, frezen en draaien en helpen u graag verder. Een brede kennis, deskundige medewerkers en een modern machinepark, maken dat we bij Douna Precision geheel naar uw wensen en ideeën werkzaamheden kunnen uitvoeren. Wij staan u bij met advies en kwalitatief hoogwaardige verspaning.

Engineeren

Engineeren
 

Het ontwerpen van een product tot de complete productie ervan is in goede handen bij Douna Engineering. Het engineeren is iets waar we ons in gespecialiseerd hebben en waar we u diverse oplossingen in kunnen bieden. Heeft u een probleem of wilt u een advies over procesoptimalisatie? In beide gevallen kunt u bij Douna Engineering terecht. Tijdens het proces van engineeren werken wij met 3D-software en kunnen wij gebruikmaken van zowel onze eigen kennis, als die van de andere onderdelen van de Douna Group.

Douna Pneumatics

Engineeren
 

Douna Pneumatics is onderdeel van de Douna Group; een viertal bedrijven met een eigen specialiteit die samen oplossingen bieden voor ieder industrieel proces.

Bij Douna Pneumatics kunt u onder andere terecht voor besturingskasten, milieu-filters, verschillende ventielen en een diversiteit aan cilinders. Elk product wordt geproduceerd binnen ons eigen bedrijf. Tevens beschikken wij over een eigen engineering en service afdeling.

Werkzaamheden

DOUNA ENGINEERING:
Ideegeneratie
Concept engineering
Detail engineering
Eindige elementen
Berekeningen
Projectmanagement

Kennisgebieden:
Mechatronica
Olie en gas
6 Sigma
DOUNA PRECISION:
CNC Draaien
CNC Frezen (5-assig)
Slijpen (rond en vlak)
Honen
3D meten tot 700 mm
Assembleren
DOUNA MACHINERY:
Prototyping
Speciaal Machines
Olie& Gas Industrie
Onderhoud en revisie
CNC frezen tot 8.000 mm
CNC draaien tot Ø 1.600 mm
Gecertificeerd lassen
Assembleren
Installatie en opstart
3D meten tot 3.000 mm
 

Adresgegevens

 
Douna Machinery & Douna Engineering
 


Hidalgoweg 1                                  Postbus 7557
8938 BA Leeuwarden                    8903 JN Leeuwarden
Nederland                                        Nederland

Tel : +31 (0)58 284 96 60
Fax: +31 (0)58 284 96 61
e-mail : info@douna.nl
 
Douna Precision
 
Daalderweg 20                           Postubus 2188
1507 DT Zaandam                    1500 GD Zaandam
Nederland                                    Nederland

Tel : +31 (0)75 631 15 07
Fax: +31 (0)75 631 15 08
 
Douna Pneumatics

't Kylblok 5                                     Postbus 7557
8447 GR Heerenveen                 8903 BA Leeuwarden
Nederland                                     Nederland
 
Tel: +31 (0)513 653 226
Fax: +31 (0)513 653 158
Website: www.douna.nl
 

 

Douna Group

  Connection Technologies  

Logo Douna Machinery  

 

Expertise

CNC-draaien
Gasindustrie
Olieindustrie
Machine en apparatenbouw
Speciaal machinebouw

 

Douna Nieuws